Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δράση για τον καθαρισμό των παράλιων της Μαγνησίας
Δράση για τον καθαρισμό των παράλιων της Μαγνησίας

Δράση για τον καθαρισμό των παράλιων της Μαγνησίας

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΠΕ ς και Β. Σποράδων, με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα , τον Δήμαρχο οτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό, τον Αντιδήμαρχο ς -Μουρεσίου, Απόστολο Σουλδάτο και τη Λιμενάρχη Βόλου Κωνσταντά , για τη δρομολόγηση κοινής δράσης για τον συντονισμένο καθαρισμό του παραλιακού μετώπου και του θαλάσσιου χώρου της ς από αυτοκίνητα και ογκώδη αντικείμενα.

Μια κοινή δράση σε συνέχεια των μέχρι σήμερα πρωτοβουλιών για τον καθαρισμό των παράλιων της Μαγνησίας από το Ίδρυμα Λασκαρίδη, με το σκάφος Typhoon και στελέχη στο πεδίο και από την Antipollution, με συνεργεία στις πληγείσες περιοχές.

Μια κοινή δράση που, μετά από έκτακτη χρηματοδότηση, θα δρομολογήσει η Περιφέρεια, σε με τους εμπλεκόμενους Δήμους και το Λιμενικό Σώμα, ώστε τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η συλλογή των αυτοκινήτων και των ογκωδών αντικειμένων από το παραλιακό μέτωπο και τον βυθό των περιοχών της Μαγνησίας που επλήγησαν από τα .

Τέλος, την επόμενη περίοδο θα οργανωθούν μια σειρά από εκτενείς δράσεις καθαρισμών των παράλιων σε με εθελοντικές ομάδες και τους Δήμους.

"Αλιεύοντας" την είδηση