Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο
Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο

Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο

«Αφενός οι πτήσεις cargo είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι του Δημοσίου, ενώ η δημιουργία εμπορευματικού κέντρου έχει ήδη προβλεφθεί από τον χωροταξικό σχεδιασμό.Αυτό που για εμάς ως ς είναι πραγματικότητα και όχι προεκλογικό τέχνασμα, είναι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη από την εταιρεία APELLA, η οποία θα εδράζεται δίπλα ακριβώς από το πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Πρόκειται για βάση επισκευής αεροσκαφών, προϋπολογισμού 25 εκ. , σε έκταση 40 στρεμμάτων και με δημιουργία 250 θέσεων εργασίας, με την ς να εγκρίνει και να προωθεί το επενδυτικό . Τα παραπάνω επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων Δωροθέα , με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη για τους τρόπους λειτουργίας αεροδρομίου για cargo πτήσεις.

Επίσης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων αναφέρει τα εξής: “Δεν μπορώ να εκλάβω τις δηλώσεις του κ. Κόκκαλη παρά ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Υπάρχει ήδη οικονομοτεχνική μελέτη για το ενδεχόμενο κατασκευής πολιτικού αεροδρομίου στη Λάρισα που απέδειξε τους λόγους που δεν μπορούσε να κατασκευαστεί, από το 2004.

Εξάλλου το αεροδρόμιο της 110 πτέρυγας μάχης έχει στρατηγική θέση για το ΝΑΤΟ, πράγμα που απαγορεύει να συνυπάρξει με πολιτικό αεροδρόμιο.

Επίσης συστήνω σε όποιον για προεκλογικές σκοπιμότητες επιθυμεί να δημιουργεί αντανακλαστικά αντιπαλότητας χωρίς να παραθέτει κανένα στοιχείο, να απευθύνει μια στοΝΑΤΟ, για το εάν μπορεί το συγκεκριμένο αεροδρόμιο να αναπτύξει και δραστηριότητες πολιτικού χαρακτήρα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση