Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο
Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο

Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά Β. Κόκκαλη για το αεροδρόμιο

«Αφενός οι πτήσεις cargo είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι του Δημοσίου, ενώ η εμπορευματικού κέντρου έχει ήδη προβλεφθεί από τον χωροταξικό σχεδιασμό.Αυτό που για εμάς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πραγματικότητα και όχι προεκλογικό τέχνασμα, είναι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη από την εταιρεία APELLA, η οποία θα εδράζεται δίπλα ακριβώς από το πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Πρόκειται για βάση επισκευής αεροσκαφών, προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ, σε έκταση 40 στρεμμάτων και με δημιουργία 250 θέσεων εργασίας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να εγκρίνει και να προωθεί το επενδυτικό σχέδιο. Τα παραπάνω επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη για τους τρόπους λειτουργίας αεροδρομίου για cargo πτήσεις.

Επίσης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων αναφέρει τα εξής: “Δεν μπορώ να εκλάβω τις δηλώσεις του κ. Κόκκαλη παρά ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Υπάρχει ήδη οικονομοτεχνική μελέτη για το ενδεχόμενο κατασκευής πολιτικού αεροδρομίου στη που απέδειξε τους λόγους που δεν μπορούσε να κατασκευαστεί, από το 2004.

Εξάλλου το αεροδρόμιο της 110 πτέρυγας μάχης έχει στρατηγική θέση για το ΝΑΤΟ, πράγμα που απαγορεύει να συνυπάρξει με πολιτικό αεροδρόμιο.

Επίσης συστήνω σε όποιον για προεκλογικές σκοπιμότητες επιθυμεί να δημιουργεί αντανακλαστικά αντιπαλότητας χωρίς να παραθέτει κανένα στοιχείο, να απευθύνει μια στοΝΑΤΟ, για το εάν μπορεί το συγκεκριμένο αεροδρόμιο να αναπτύξει και δραστηριότητες πολιτικού χαρακτήρα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση