Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεάν σεμινάριο επιμόρφωσης ξενοδόχων
Δωρεάν σεμινάριο επιμόρφωσης ξενοδόχων

Δωρεάν σεμινάριο επιμόρφωσης ξενοδόχων

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας σε με το ΚΕΚ Δυναμική διοργανώνει το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο επιμόρφωσης (e-learning)για τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19  την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18:30.

Εισηγητής ο: Ευστάθιος Λιακόπουλος

(Σύντομο Βιογραφικό:CEO της BSS (Business Support Services-ΒSS https://www.bssplus.gr/). Γεννήθηκε στην Σκιάθο του Νομού Μαγνησίας, το 1974. Σπούδασε στο Πάντειο . Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενα: «Τραπεζική », με βαθμολογία 9,6 και «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με βαθμολογία 9,8. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, κατόπιν αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς. )

Το σεμινάριο αυτό γίνεται επικουρικά για την καλύτερη επεξήγηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επισημαίνουμε οτι η πιστοποίηση των ξενοδοχείων για την απόκτηση του σήματος πιστοποίησης “Health First” καθώς και η και πιστοποίηση αυτής γίνεται αποκλειστικά και μόνον από το Ελλάδος μέσω του ιστότοπου του. 

Ενημερώνουμε όλους τους ξενοδόχους, που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, να το κάνουν άμεσα (στο email της Ένωσης) προκειμένου να τους ενημερώσουμε σε ποιο επόμενο σεμινάριο θα μπορούν να συμμετέχουν.

Hotel Owners’ Association of Magnesia

info@travel-pelion.gr 

 www.travel-pelion.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση