Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωρεάν οι μεταφορές δεμάτων για τους πυρόπληκτους από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας
Δωρεάν οι μεταφορές δεμάτων για τους πυρόπληκτους από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Δωρεάν οι μεταφορές δεμάτων για τους πυρόπληκτους από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Η Ελλάδ δοκιμάζετι ακόμη ένα καλοκαίρι. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια σε δύσκολες στιγμές είναι βαθιά ριζωμένες στο μας.

Ένα άκρως συγκινητικό κύμα συμπαράστασης εκδηλώνεται και στη για τους πυρόπληκτους, με την Περιφερειακή Ενότητα & Σποράδων, Εκκλησία, Δήμο, , ιδιώτες, επιχειρήσεις και πολίτες από το υστέρημά τους, να δρουν άμεσα προς παροχή βοήθειας.

Η  Υπεραστικών Γραμμών Ν. δεν θα έμενε αμέτοχη την ώρα που δοκιμάζονται όλοι οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών (Αττικής, Β. Εύβοιας, Ηλείας κ.α.) και με πρωτοβουλία στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.

Η εταιρεία  αναλογιζόμενη την δύσκολη συγκυρία ανακοινώνει ότι θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα δέματα και πακέτα βοήθειας που απευθύνονται αποκλειστικά στους πυρόπληκτους.

Κάθε δέμα θα μεταφέρεται χωρίς κόστος σε όλους τους προορισμούς.

Συγκεκριμένα, από όλον τον Νομό ς θα παραλαμβάνονται τα δέματα με την ένδειξη “Παροχή βοήθειας για πυρόπληκτους”, θα τα μεταφέρουν στον Βόλο και εν συνεχεία θα τα διακομίζουν στα σημεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας που έχουν αναπτυχθεί στην πόλη .

Επίσης, θα μεταφέρουν δωρεάν προς Αθήνα και τα δέματα για τα αντίστοιχα σημεία τροφοδοσίας και συγκέντρωσης τροφίμων.

"Αλιεύοντας" την είδηση