Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωρεάν κάρτας Υγείας «Επιχειρούμε υγιείς» στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Δωρεάν κάρτας Υγείας «Επιχειρούμε υγιείς» στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Δωρεάν κάρτας Υγείας «Επιχειρούμε υγιείς» στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το Μαγνησίας, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του και σε συνεργασία με την NHS (New Health System),  αναλαμβάνει πρωτοβουλία υλοποίησης του προγράμματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης δωδεκάμηνης διάρκειας.

Την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος της δωρεάν κάρτας Υγείας «Επιχειρούμε υγιείς» έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της συνεργαζόμενης με το Μαγνησίας εταιρείας NHS (New Health System)  Χρήστος Ζαχαράτος, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστο Μπασδάνη και του α' αντιπροέδρου Φίλιππου Σαμαλέκου.

Ο κ. Ζαχαράτος παρουσίασε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και τα οφέλη που θα έχει ο κάθε συμβεβλημένος με την εταιρεία επιχειρηματίας μέσω του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Με το «Επιχειρούμε Υγιείς» δίνεται η δυνατότητα στα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα να πραγματοποιήσουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, , δωρεάν ετήσιο αιματολογικό έλεγχο (check up), δωρεάν ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο, δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο, φυσιοθεραπευτική αγωγή, λογοθεραπευτική αγωγή.

Την ίδια ώρα, θα μπορεί να κάνει χρήση του Τηλεφωνικού Ιατρικού Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για ενημέρωση, παροχή χρήσιμων ιατρικών πληροφοριών και συντονισμό των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται με την συνδρομητική σύμβαση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστος υπογράμμισε την σημασία που δίνει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τα μέλη του. «Αρκετοί είναι αυτοί που ρωτούν «και τί κάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για μας;».

Εκτός από τη συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στα μέλη του, ώστε να συμμετάσχουν σε προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους δράσης (συμμετοχή σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, στήριξη τοπικών διοργανώσεων για την ανάδειξη της τοπικής ς, κ.α.), υλοποιεί το ίδιο αρκετά προγράμματα, που αποσκοπούν στη συνεργασία και στην δικτύωση των επιχειρήσεων-μελών του, καθώς επίσης και στην ολόπλευρη ανάπτυξη της Μαγνησίας.

Μερικά από αυτά είναι το «FuturE.com», το «dTour», και τώρα έρχεται να προστεθεί το «Επιχειρούμε Υγιείς» που αφορά δωρεάν Υγείας για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που είναι ταμειακώς ενήμερα.

Σε μία εποχή που η επιχειρηματική κοινότητα κλήθηκε να διαχειριστεί μία 10χρονη οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, αλλά και μία πρωτόγνωρη πανδημία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια την επιβίωση των επιχειρήσεων, ακόμη και για την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη, ως ελάχιστο δείγμα στήριξης των μελών του, το Επιμελητήριο Μαγνησίας παρέχει αυτή τη δωρεάν Κάρτα Υγείας».

Το κάθε μέλος, μπορεί να έρθει να παραλάβει την Κάρτα Υγείας από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, υπογράφοντας το πιστοποιητικό ένταξής του στο πρόγραμμα και παραλαμβάνοντας άμεσα τον αριθμό συμβολαίου του.

Η διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου: www.cci-magnesia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας 2421094700.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση