Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

 

Με ίσθημ κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της ς που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η ς και Σποράδων  Κολυνδρίνη και οι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Αθ. Μόρας και Γ. Ιγγλέσης προχώρησαν στη δωρεά χειρουργικών μασκών προς το Νοσοκομείο Βόλου, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το τους.

Το πρωί της Τρίτης 17-11-2020 οι Μαλινδρέτος Παύλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Καραμέτος Ηλίας δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων και στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη , προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με χειρουργικές μάσκες.

Οι κ.κ. Μαλινδρέτος και Καραμέτος ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις αντιπεριφερειάρχες για την δωρεά μασκών και την έμπρακτη στήριξή τους στο των ιατρών και των νοσηλευτών που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, περιθάλποντας ασθενείς.

Από την πλευρά της η Δωροθέα  Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά, βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας. Τους υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα, με μπροστάρη τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με σωστό και στρατηγικό σχεδιασμό, με έγκαιρο , εφοδίασε, με όσα μέσα διέθετε, τις υγειονομικές μονάδες της Θεσσαλίας με τα απαραίτητα υλικά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση