Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

 

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Μαγνησίας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Μαγνησίας και Σποράδων  και οι δύο Θεσσαλίας Αθ. Μόρας και Γ. Ιγγλέσης προχώρησαν στη δωρεά χειρουργικών μασκών προς το , στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το έργο τους.

Το πρωί της Τρίτης 17-11-2020 οι Μαλινδρέτος Παύλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Νοσοκομείου και Καραμέτος Ηλίας δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου , βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη , προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με χειρουργικές μάσκες.

Οι κ.κ. Μαλινδρέτος και Καραμέτος ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις αντιπεριφερειάρχες για την δωρεά μασκών και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, περιθάλποντας .

Από την πλευρά της η Δωροθέα  τους ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά, βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας. Τους υπογράμμισε δε ότι η από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα, με μπροστάρη τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με σωστό και στρατηγικό σχεδιασμό, με έγκαιρο σχέδιο δράσης, εφοδίασε, με όσα μέσα διέθετε, τις υγειονομικές μονάδες της Θεσσαλίας με τα απαραίτητα υλικά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση