Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά μασκών από την ΠΕΜΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

 

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Μαγνησίας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  Κολυνδρίνη και οι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας Αθ. Μόρας και Γ. Ιγγλέσης προχώρησαν στη χειρουργικών μασκών προς το , στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το τους.

Το πρωί της Τρίτης 17-11-2020 οι Μαλινδρέτος Παύλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών και Καραμέτος Ηλίας δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του , βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη , προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με χειρουργικές μάσκες.

Οι κ.κ. Μαλινδρέτος και Καραμέτος ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις αντιπεριφερειάρχες για την μασκών και την έμπρακτη στήριξή τους στο των ιατρών και των νοσηλευτών που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, περιθάλποντας .

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα  Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά, βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας. Τους υπογράμμισε δε ότι η από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα, με μπροστάρη τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με σωστό και στρατηγικό σχεδιασμό, με έγκαιρο , εφοδίασε, με όσα μέσα διέθετε, τις υγειονομικές μονάδες της Θεσσαλίας με τα απαραίτητα υλικά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπεγράφη η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών μέχρι τη Μπουρμπουλήθρα… - https://t.co/maXXrEmxq3 -

  • Σε κατάληψη Λύκεια της Μαγνησίας - https://t.co/DlsXl69kFC -

  • Έργο πνοής η παράκαμψη του ΧΚ Πηλίου - https://t.co/x4YA7a34Oo -

"Αλιεύοντας" την είδηση