Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διορία για απομάκρυνση παράνομων κεραιών
Διορία για απομάκρυνση παράνομων κεραιών

Διορία για απομάκρυνση παράνομων κεραιών

keraia

Στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα στη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Βόλου κ. προκειμένου να εξετάσει επι τόπου για λειτουργία ς κινητής τηλεφωνίας.

Όπως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος από κατοίκους της περιοχής πρόκειται για κεραίες που λειτουργούν παράνομα και έχουν τοποθετηθεί στην ταράτσα πολυς “καμουφλαρισμένες” ως καμινάδες ενώ πρέπει να σημειωθεί πως βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από σχολικά συγκροτήματα, στα οποία φοιτούν εκατοντάδες παιδιά.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ενδιαφέρει όλους, εκφράζοντας παράλληλα και την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως τόσο χρονικό διάστημα υπάρχει αδράνεια ως προς την επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους παραβρισκόμε πως αρχικά θα γίνει προσπάθεια να έρθει σε επικοινωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε μέσα από τον δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση προς όφελος όλων των πλευρών ενώ το θέμα θα έρθει για συζήτηση και στο .

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παραχωρηθούν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μακριά από κατοικημένες περιοχές όπου θα μπορούν να εγκαθίστανται οι κεραίες. “Ευελπιστούμε να πρυτανεύσει η λογική, και οι εταιρείες να δεχτούν να καταργήσουν όλες αυτές τις κεραίες που φυτρώνουν σαν μανιτάρια μέσα στο κέντρο της πόλης και δημιουργούν πρόβλημα στην υγεία των κατοίκων”, τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αν δεν καταστεί εφικτό να βρεθεί συμβιβαστική λύση τότε η Δημοτική Αρχή προτίθεται να συγκρουστεί με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. “Εμείς θα επιλέξουμε καταρχήν τον δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας προς όφελος όλων των πλευρών. Αν δε γίνει αυτό θα κοιτάξουμε το καλό της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται”, επισήμανε ο κ. Μπέος και πρόσθεσε πως “οι επαγγελματίες πολιτικοί που κάνουν τους νόμους, αφήνουν παράθυρα ώστε να γίνονται τέτοιες παρανομίες τις οποίες δυστυχώς κάποιοι πολίτες εκμεταλλεύονται ώστε να έχουν οικονομικά ανταλλάγματα εις βάρος όλων των υπόλοιπων πολιτών”.

Να τονιστεί πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταλεί σχετικό έγγραφο στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας οι οποίες και θα έχουν διορία 20 περίπου ημερών ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση