Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δύο συλλήψεις παράνομων μικροπωλητών στη Λαϊκή
Δύο συλλήψεις παράνομων μικροπωλητών στη Λαϊκή

Δύο συλλήψεις παράνομων μικροπωλητών στη Λαϊκή

Δημοτικό κλιμάκιο ελέγχου με τη συνδρομή στυνομίς έκανε εξόρμηση σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά, στην οδό ς Μερκούρη στη .
Κατά τον έλεγχο συνελήφθησαν ένας που είχε στήσει πάγκο πουλώντας ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη και ένας ΡΟΜΑ με καρότσι που πουλούσε άνθη, ενώ άλλοι παράνομοι μικροπωλητές τράπηκαν σε φυγή στο άκουσμα ελέγχων.

Στους ελέγχους συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Τοπικής ς Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Νέου ΣΕΣ Άρης Σαββάκης , ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε πως οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν σε επίπεδο παραεμπορίου, για την αποτροπή παράνομων πωλητών, με κατασχέσεις, αυτόφωρη διαδικασία και 5.000 πρόστιμο. Ο ίδιος εκτιμά ότι με αυτά τα μέτρα θα απομακρυνθούν οι παράνομοι μικροπωλητές.

Να σημειωθεί επίσης ότι αναμένεται του υπουργείου για την μικροπωλητών και με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν θα γίνει νέα διαγράμμιση για όσους μικροπωλητές έχουν ανανεώσει τις άδειες και οι υιποι θα μείνουν εκτός.

Ο αντιδήμαρχος είπε ακόμη ότι στη Λαϊκή για τα οπωρολαχανικά είναι πιο οργανωμένη η κατάσταση , αφού οι παραγωγοί χρησιμοποιούν ομπρέλα, πάγκο και τηρούν τις αποστάσεις , όμως το ίδιο δεν συμβαίνει στη Λαϊκή στα ένδυσης –υπόδησης .

Τέλος ο κ. Σαββάκης είπε ότι δεν διαπιστώθηκε αντίδραση από τους κατοίκους της περιοχής και ότι το δρομολόγιο Νο9 γινόταν κανονικά και ότι η Λαϊκή στη ς Μερκούρη θα λειτουργεί μέχρι τέλος Μαΐου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση