Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων καταγγέλλει ο δήμος Βόλου
Την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων καταγγέλλει ο δήμος Βόλου

Την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων καταγγέλλει ο δήμος Βόλου

“Βαρύτατη προσβολή στην του και ευθεία υπονόμευση των συμφερόντών της, που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη, συνιστά η προκλητική και αήθης παρέμβαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων (που αποτελείται από σωματεία – σφραγίδες, που έχουν διάφοροι ανεπάγγελτοι και γραφικοί), με την οποία ζητεί από την αρμόδια Επιτροπή του προγράμματος European Capitals Culture – CREATIVE EUROPE να μην ανακηρυχτεί ο Δήμος ως της Ευρώπης”.

Τα παραπάνω επισημαίνει η και προσθέτει: “Η που επελέγη, λίγο πριν την της 30ής Νοεμβρίου, για να ανακινηθεί ένα θέμα, όπως αυτό των αδέσποτων και της περίθαλψής των, που ούτως ή άλλως έχει έντονα αμφισβητηθεί, τόσο για την αλήθεια των στοιχείων που εμφανίστηκαν, όσο και κυρίως για τα κίνητρα αυτών που προσπαθούν να το συντηρήσουν στην επικαιρότητα, καθιστά εξόχως ύποπτη τη συγκεκριμένη ενέργεια και εύλογα μας επιτρέπει να αναζητούμε ποια εχθρικά, προς το Βόλο, συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτή.

Η μάλιστα στη δικαστική περιπέτεια του δημάρχου δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι άθλιοι προβοκάτορες που κινούνται από δήθεν φιλοζωικά αισθήματα, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων που έχουν πληγεί από την παρουσία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου, όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις, να υπερασπιστούν όχι τη αλλά την ίδια την πόλη, τον πολιτισμό και την προοπτική της από τέτοιου είδους βρόμικες επιθέσεις, που είναι ηλίου φαεινότερο τίνων συμφέροντα υπηρετούν

Τους καλούμε να αγαπήσουν την πόλη μας και να την προστατεύσουν από τους πολιτικούς απατεώνες και τα δημοσιογραφικά που δυστυχώς δεν ορρωδούν προ ουδενός για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή και σκοτεινά τους συμφέροντα.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία, αφού αυτή η ελεεινή ενέργεια σε βάρος της πόλης μας δείχνει και το πόσο φοβούνται το Βόλο, οι εμπνευστές της βρόμικης αυτής επίθεσης. Άλλωστε θα κριθούμε από τους πολίτες και όχι από τέτοιους αηδείς μηχανισμούς”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση