Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού
Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού

Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα έρχεται το θέμα της λήψης απόφασης για την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εν Ενεργεία Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας στον οικισμό Αγίου Στεφάνου.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν 38 θέματα, ενώ θα γίνει διαπιστωτική πράξη περί λύσεως της συμβάσεως δωρεάς, αναφορικά με το ευρισκόμενο στο Βόλο, μεταξύ των οδών 2ας Νοεμβρίου – Βασσάνη – Μικρασιατών και Μακρινίτσης, ακίνητο εμβαδού 1.273 τ.μ. (πρώην Υγειονομικό) και της επανάκτησης της κυριότητας από το Δήμο Βόλου.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) σχετικά με τον καθορισμό μηνιαίου τιμολογίου για τη θεραπευτική άσκηση που γίνεται στα Κοινωνικά Κέντρα της Επιχείρησης, περιόδου 2016-2017.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συντάξεις, μακροχρόνια άνεργοι και παράταση ασφαλιστικής ικανότητας στο τραπέζι συζήτησης Αθ. Λιούπη με τον υπ. Εργ… - https://t.co/dYQ6ietx0b -

  • Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης - https://t.co/s2YyPC9dhw -

  • Εικοσιπέντε παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/TFYvdMpXLf -

"Αλιεύοντας" την είδηση