Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού
Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού

Δήμος Βόλου: Επανάκτηση της κυριότητας του πρώην Υγειονομικού

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα έρχεται το θέμα της λήψης απόφασης για την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εν Ενεργεία Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας στον οικισμό Αγίου Στεφάνου.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν 38 θέματα, ενώ θα γίνει διαπιστωτική πράξη περί λύσεως της συμβάσεως δωρεάς, αναφορικά με το ευρισκόμενο στο Βόλο, μεταξύ των οδών 2ας Νοεμβρίου – Βασσάνη – Μικρασιατών και Μακρινίτσης, ακίνητο εμβαδού 1.273 τ.μ. (πρώην Υγειονομικό) και της επανάκτησης της κυριότητας από το Δήμο Βόλου.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) σχετικά με τον καθορισμό μηνιαίου τιμολογίου για τη θεραπευτική άσκηση που γίνεται στα Κοινωνικά Κέντρα της Επιχείρησης, περιόδου 2016-2017.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ποσό 60,5 εκτ. ευρώ στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής… - https://t.co/Fji2hyOrYe -

  • Αναστολή λειτουργίας της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ ζητά η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου - https://t.co/ZN2EqVL2Pt -

  • Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο - https://t.co/e1bXf5Osmw -

"Αλιεύοντας" την είδηση