Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας
Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας

Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 3 εκτ. ευρώ

Στη δημοπράτηση έργων συντήρησης στο οδικό δίκτυο των δήμων Αλμυρού, Βελεστίνου, Νότιου Πηλίου, κθώς και σε άλλα σημεία του ορεινού όγκου της Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η . Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις εγκρίσεις διάθεσης πίστωσης συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

«Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην φέρνει έργα ουσίας για τους . Σε συνεργασία με την αεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για την βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Μαγνησίας.

Άλλοι μιλούν για έργα και εμείς μιλάμε με έργα. Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο οδικό δίκτυο στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Νότιου Πηλίου, Δήμου ενώ παρεμβαίνουμε και σε σημεία του ορεινού όγκου της Π.Ε. Μαγνησίας . Έργα χρήσιμα που δημιουργούν μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία και συντηρούν θέσεις εργασίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στοιχεία έργου

Οι αφορούν εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας σε περιοχές του Ανατολικού τομέα και Δυτικού πιο συγκεκριμένα στις περιοχές των Δήμων Ν. Πηλίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Αλμυρού, Βελεστίνου.

Παράλληλα οι εργασίες αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων συνήθους συντήρησης του οδικού δικτύου Π.Ε. Μαγνησίας , αλλά και μερικής ή προσωρινής αποκατάστασης θέσεων με ενεργή εδαφική αστάθεια μέχρι τη σύνταξη πλήρους τεχνικής μελέτης για την οριστική επίλυση των προβλημάτων, κυρίως στους ορεινούς όγκους του της Περιφερειακής Ενότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση