Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας
Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας

Δημοπρατείται η συντήρηση οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Ν. Πηλίου, Ζαγοράς- Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ

Στη δημοπράτηση έργων συντήρησης στο οδικό δίκτυο των δήμων Αλμυρού, Βελεστίνου, Νότιου Πηλίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου καθώς και σε άλλα σημεία του ορεινού όγκου της Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η . Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις εγκρίσεις διάθεσης πίστωσης συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

«Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην φέρνει ουσίας για τους πολίτες. Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για την βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Μαγνησίας.

Άλλοι μιλούν για και εμείς μιλάμε με . Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο οδικό δίκτυο στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Νότιου Πηλίου, Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου ενώ παρεμβαίνουμε και σε σημεία του ορεινού όγκου της Π.Ε. Μαγνησίας . Έργα χρήσιμα που δημιουργούν μόχλευση στην τοπική πραγματική και συντηρούν » τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στοιχεία έργου

Οι εργασίες αφορούν εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας σε περιοχές του Ανατολικού τομέα και Δυτικού πιο συγκεκριμένα στις περιοχές των Δήμων Ν. Πηλίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Αλμυρού, Βελεστίνου.

Παράλληλα οι εργασίες αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων συνήθους συντήρησης του οδικού δικτύου Π.Ε. Μαγνησίας , αλλά και μερικής ή προσωρινής αποκατάστασης θέσεων με ενεργή εδαφική αστάθεια μέχρι τη πλήρους τεχνικής μελέτης για την οριστική επίλυση των προβλημάτων, κυρίως στους ορεινούς όγκους του της Περιφερειακής Ενότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση