Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόσληψη διμηνιτών στην Υπηρεσία Πρασίνου στο Δ.Σ. Βόλου
Πρόσληψη διμηνιτών στην Υπηρεσία Πρασίνου  στο Δ.Σ.  Βόλου

Πρόσληψη διμηνιτών στην Υπηρεσία Πρασίνου στο Δ.Σ. Βόλου

Με βασικό θέμα την ροσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου, συνεδριάζει-μεταξύ άλλων-την ερχόμενη Τετάρτη 2Μαρτίου, στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 37 θέματα και το σώμα θα λάβει απόφαση για την απευθείας μίσθωση ακινήτου εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Στέγαση και ” για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων και θα εγκρίνει τους όρους και τις διαδικασίες του πρώτου και δεύτερου πυλώνα του σχεδίου “Παροχή υπηρεσιών στέγασης, κοινωνικής φροντίδας και εργασιακής επανένταξης” του προγράμματος.

Ακόμη, θα αποφασίσει την παράταση μίσθωσης αιθουσών του κτιρίου “Άγιος Απόστολος ο Νέος” για τις ανάγκες του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας και θα εγκρίνει την υποβολή στην της διετούς έκθεσης ς 2014- του Τοπικού Σχεδίου ς για τη Βιώσιμη Ενέργεια του Δήμου στο πλαίσιο του Συμφώνου των Δημάρχων.

Επίσης αναμένεται να εγκριθούν δαπάνες για συμμετοχή του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις, θα ληφθεί απόφαση για κατ' εξαίρεση χορήγηση εργοταξιακές παροχές ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31/12/16 και θα ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης της μελέτης “Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) του Πολεδομικού Συγκροτήματος Βόλου”.

Επιπλέον, αναμένεται να εγκρίνει τη νέα σύμβαση ανακύκλωσης αποβλήτων και το συμφωνητικό συνεργασίας για την ανάπτυξη κώδωνα συλλογής γυάλινων συσκευασιών μεταξύ του Δήμου Βόλου και της Α, καθώς και την απόφαση της ΔΕΑΜΒ για καθορισμό τελών και δικαιωμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης έτους 2016 και για την υποχρέωση τοποθέτησης υδρομέτρων και σύνδεσης με το των ακινήτων στις Τοπικές Κοινότητες Πορταριάς, ς (συμπεριλαμβανομένης συνοικίας ς), Άλλης Μεριάς, Σταγιατών και Κατηχωρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση