Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο Βόλου

Δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο Βόλου

Με 65 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο στις 18.30 το Συμβούλιο Βόλου.

Τα σημαντικότερα θέματα της αυριανής συνεδρίασης είναι τα παρακάτω:
-Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Ειδικότερα, πρόκειται για 50 άτομα που θα προσλάβει ο Δήμος Βόλου, με δίμηνες συμβάσεις εργασίας, για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών στην καθαριότητα και την πολιτική προστασία και για το διάστημα 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου.
-Δάθεση πίστωσης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015, για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής ς της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες».

  • Καταγγελία και λύση μισθωτικής σύμβασης «ΠΛΑΖ ΑΛΝ».

-Λήψη απόφασης σχετικά με την εκτέλεση έργων στον αιγιαλό στην περιοχή Σουτραλί Δήμου Βόλου.

-Λήψη απόφασης ς μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συνδέσεις περιφερειακού με αστικό δίκτυο», προϋπολογισμού δαπάνης 450.000,00€.
-Λήψη ς απόφασης για τη χωροθέτηση των Λαϊκών Αγορών. (υπ” αριθμ. 93/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

-Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και ς».

-Λήψη απόφασης επί της Α΄ φάσης Μελέτης Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δ.Ε. ς (πρώην Κοινότητα ς Ν. Μαγνησίας).(υπ” αριθμ.105/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

-Λήψη απόφασης για τη από το Δήμο Βόλου του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση