Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο Βόλου

Δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο Βόλου

Με 65 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Τα σημαντικότερα θέματα της αυριανής συνεδρίασης είναι τα παρακάτω:
-Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Ειδικότερα, πρόκειται για 50 άτομα που θα προσλάβει ο , με δίμηνες συμβάσεις εργασίας, για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών στην καθαριότητα και την πολιτική και για το διάστημα 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου.
-Δάθεση πίστωσης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015, για την εκτέλεση του υ «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες».

  • Καταγγελία και λύση μισθωτικής σύμβασης «ΠΛΑΖ ΑΛΥΚΩΝ».

-Λήψη απόφασης σχετικά με την εκτέλεση έργων στον αιγιαλό στην περιοχή Σουτραλί Δήμου Βόλου.

-Λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του υ «Συνδέσεις περιφερειακού με αστικό δίκτυο», προϋπολογισμού δαπάνης 450.000,00€.
-Λήψη κανονιστικής απόφασης για τη χωροθέτηση των Λαϊκών Αγορών. (υπ” αριθμ. 93/2015 απόφαση ).

-Υπογραφή πρωτοκόλλου ς στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής».

-Λήψη απόφασης επί της Α΄ φάσης Μελέτης Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δ.Ε. ς (πρώην Κοινότητα ς Ν. ).(υπ” αριθμ.105/2015 απόφαση ).

-Λήψη απόφασης για τη διεκδίκηση από το Δήμο Βόλου του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση