Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας
Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Με αφορμή την αναγγελία του κρίσιμου δημοψηφίσματος και την αναστάτωση που το ακολούθησε, ο βουλευτής ς της Νέας ς, Χρήστος Μπουκώρος, απευθύνεται στους πολίτες της ς δίνοντας την δική του στήριξη και συμβουλή επί του θέματος.

“Τούτες τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα αισθάνομαι την ανάγκη να αποτανθώ στους πολίτες της Μαγνησίας.

Πολλοί είναι οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την , αλλά οι σπουδαιότεροι εξ αυτών δύο. Πρώτον, είναι αναγκαίο να προειδοποιήσω την τοπική ότι τη χώρα κυβερνούν ανεύθυνοι ιδεοληπτικοί, οι οποίοι προτάσσουν το κομματικό τους έναντι του εθνικού συμφέροντος. Ο πρωθ Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, διακατέχεται από πολιτική δειλία και μεταθέτει τις δικές του αποκλειστικές ευθύνες στους ώμους του ελληνικού λαού. Επιπλέον, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στο διάστημα των πέντε τελευταίων μηνών επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό για δεύτερη φορά, αλλοιώνοντας το πραγματικό διακύβευμα των επιλογών της.

Δεύτερον, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, άσχετα από τις επιλογές τους στις τελευταίες , επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι «ναι» ή «όχι» στα . Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο, δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης και είναι «ναι» ή «όχι» στο ευρώ.

Τέλος, οι πολίτες της Μαγνησίας πρέπει να κατανοήσουν ότι οδηγηθήκαμε σε επιλογές υψηλού ρίσκου, που συνάδουν με επιλογές τζογαδόρων, τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα αγγίξουν μόνο την οικονομία και την , αλλά την ίδια την ψυχή της πατρίδος και τη γεωπολιτική της θέση. Όσοι με άφρονες επιλογές οδηγούν τη χώρα σε εθνικές περιπέτειες, ας μην περιμένουν καμία εύνοια από τον ιστορικό του μέλλοντος.”

"Αλιεύοντας" την είδηση