Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας
Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Με αφορμή την αναγγελία του κρίσιμου δημοψηφίσματος και την αναστάτωση που το ακολούθησε, ο Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, απευθύνεται στους πολίτες της Μαγνησίας δίνοντας την δική του στήριξη και συμβουλή επί του θέματος.

“Τούτες τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα αισθάνομαι την ανάγκη να αποτανθώ στους πολίτες της Μαγνησίας.

Πολλοί είναι οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την , αλλά οι σπουδαιότεροι εξ αυτών δύο. Πρώτον, είναι αναγκαίο να προειδοποιήσω την τοπική κοινωνία ότι τη χώρα κυβερνούν ανεύθυνοι ιδεοληπτικοί, οι οποίοι προτάσσουν το κομματικό τους έναντι του εθνικού συμφέροντος. Ο Αλέξης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, διακατέχεται από δειλία και μεταθέτει τις δικές του αποκλειστικές ευθύνες στους ώμους του ελληνικού λαού. Επιπλέον, η κυβέρνηση – Καμμένου στο διάστημα των πέντε τελευταίων μηνών επιχειρεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για δεύτερη φορά, αλλοιώνοντας το πραγματικό διακύβευμα των επιλογών της.

Δεύτερον, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, άσχετα από τις επιλογές τους στις τελευταίες εκλογές, επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι «ναι» ή «όχι» στα μέτρα. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο, δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης και είναι «ναι» ή «όχι» στο ευρώ.

Τέλος, οι πολίτες της Μαγνησίας πρέπει να κατανοήσουν ότι οδηγηθήκαμε σε επιλογές υψηλού ρίσκου, που συνάδουν με επιλογές τζογαδόρων, τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα αγγίξουν μόνο την οικονομία και την κοινωνία, αλλά την ίδια την ψυχή της πατρίδος και τη γεωπολιτική της θέση. Όσοι με άφρονες επιλογές οδηγούν τη χώρα σε εθνικές περιπέτειες, ας μην περιμένουν καμία εύνοια από τον ιστορικό του μέλλοντος.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση