Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας
Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Δήλωση βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες της Μαγνησίας

Με αφορμή την αναγγελία του κρίσιμου δημοψηφίσματος και την αναστάτωση που το ακολούθησε, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, απευθύνεται στους της Μαγνησίας δίνοντας την δική του στήριξη και συμβουλή επί του θέματος.

“Τούτες τις κρίσιμες ώρες για την αισθάνομαι την ανάγκη να αποτανθώ στους της Μαγνησίας.

Πολλοί είναι οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την επικοινωνία, αλλά οι σπουδαιότεροι εξ αυτών δύο. Πρώτον, είναι αναγκαίο να προειδοποιήσω την τοπική κοινωνία ότι τη χώρα κυβερνούν ανεύθυνοι ιδεοληπτικοί, οι οποίοι προτάσσουν το κομματικό τους έναντι του εθνικού συμφέροντος. Ο πρωθυπουργός Αλέξης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, διακατέχεται από πολιτική δειλία και μεταθέτει τις δικές του αποκλειστικές ευθύνες στους ώμους του ελληνικού λαού. Επιπλέον, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στο διάστημα των πέντε τελευταίων μηνών επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό για δεύτερη φορά, αλλοιώνοντας το πραγματικό διακύβευμα των επιλογών της.

Δεύτερον, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, άσχετα από τις επιλογές τους στις τελευταίες εκλογές, επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι «ναι» ή «όχι» στα μέτρα. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο, δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης και είναι «ναι» ή «όχι» στο ευρώ.

Τέλος, οι της Μαγνησίας πρέπει να κατανοήσουν ότι οδηγηθήκαμε σε επιλογές υψηλού ρίσκου, που συνάδουν με επιλογές τζογαδόρων, τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα αγγίξουν μόνο την οικονομία και την κοινωνία, αλλά την ίδια την ψυχή της πατρίδος και τη γεωπολιτική της θέση. Όσοι με άφρονες επιλογές οδηγούν τη χώρα σε εθνικές περιπέτειες, ας μην περιμένουν καμία εύνοια από τον ιστορικό του μέλλοντος.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση