Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δήλωση παραίτησης μελών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Δήλωση παραίτησης μελών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Δήλωση παραίτησης μελών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Tην παραίτησή τους υπέβαλαν τέσσερα μέλη της νεολαίας Μαγνησίας. Πρόκειται για τους Θεοδοσιάδη Παναγιώτης (ΟΜ πολυτεχνείου), Φαίδρα Στεφανίδου (ΟΜ πόλης), Χατζηαντωνίου Φώτη (ΟΜ θόλου) και Βασίλη Ψαθά (ΟΜ πόλης).

Οι τέσσερις, στη δήλωση παραίτησής τους, αναφέρουν: ” Σύντροφοί και συντρόφισσες

Έπειτα από την πολιτική που ακολουθείται τον τελευταίο καιρό και την μνημονιακή υποταγή της κυβέρνησης με ,που σε κάμια των περιπτώσεων δε συνάδουν με τις υποσχέσεις και το προγράμμα που υποτίθεται θα πραγματοποιούταν μετά την εκλογή στις 25 ενάρη και το τρανταχτό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, τα μέλη της νεολαίας Μαγνησίας που συνυπογράφουν το παρακάτω κείμενο.

Καταδεικνύουν οτι τα που εξαθλιώνουν την ελληνική και την βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και αξιακή κρίση.ια αυτό, κάθε μνημονιακή υποταγή των μελών προς την ηγεσία, που αποφασίζει για πριν το έκτακτο συνέδριο, καθαιρείται από τα ιδεολόγηματα μας και μας βρήσκει αντιμέτοπους στην αντιμνημονιακή πάλη, που οξύνεται με τα που εφαρμόζει η κυβέρνηση με τον διάχυτο ευρωπαϊσμό που απέτρεπε την ανάλυση της οργάνωσης από την προσέγγιση της πραγματικότητας διαγράφοντας ή παραποιώντας έννοιες όπως ο ιμπεριαλισμός, η εξάρτηση, η δομή της ΕΕ,του ΔΤ και της ανάλυσης για τη δομή της Ευρωζώνης.

Ως φοιτητές, μαθητές και άνεργοι νέοι, αποχωρούμε βαδίζοντας προς μια κατεύθυνση κατά των μνημονίων και των ευρωπαϊκών ηγεμονιών που τα επιβάλλουν και καλούμε οποίο νέα ή νέο θέλει να αγωνιστεί μαζί μας προς αυτή τη κατεύθυνση”.

"Αλιεύοντας" την είδηση