Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δήλωση Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου για αδικίες κατά οικονομικά αδύναμων πολιτών
Δήλωση Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου για αδικίες κατά οικονομικά αδύναμων πολιτών

Δήλωση Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου για αδικίες κατά οικονομικά αδύναμων πολιτών

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας δημοσίευσε την παρακάτω δήλωση σχετικά με αδικίες και δυσλειτουργίες που εντόπισε απέναντι σε οικονομικά αδύνατους . Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η πρόσφατη παρουσία μου στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου για την παρακολούθηση μιας ς μου έδωσε την αφορμή να διαπιστώσω για πολλοστή φορά την άδικη και σκληρή συμπεριφορά απέναντι σε οικονομικά αδύναμους συμ μας , μια συμπεριφορά που κυρίως επιδεικνύουν εκπρόσωποι θεσμών, που οχυρώνονται πίσω από την τυπολατρία και την κατά γράμμα εφαρμογή του Νόμου.

Και το διαπίστωσα στην περίπτωση ενός μικροπωλητή και ενός ιδιοκτήτη ς, όπου οι αρμόδιες αρχές εξήντλησαν την αυστηρότητά τους αγνοώντας ή αδιαφορώντας για για τις συνέπειες σε ανθρώπους που ήδη αντιμετωπίζουν δεινά προτα και παλεύουν μήπως και επιβιώσουν.

Όμως για εμάς, ως Δημοτική Αρχή του Βόλου, πάνω από τους νόμους υπάρχει η ανθρωπιά και η συνείδηση και προς τούτο συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε ένα σύστημα που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και περιθωριοποιεί και φτωχοποιεί συνεχώς όλο και μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες και πολίτες.

Ήμασταν και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε κοντά στους ανθρώπους του μεροκάματου, της βιος, του αγώνα της επιβίωσης, κοντά σε όλους αυτούς τους πολιτικάντιδες και τους διαπλεκόμε που εξαπατούν τους πολίτες, τους χειραγωγούν με τις μεθοδεύσεις και τις πολιτικές τους, πλουτίζοντας και ζώντας προκληκτικά και παρασιτικά σε βάρος τους.

Ας καταλάβουν οι “αστοί” και οι δήθεν αυτοί της πολής ότι θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντι τους, εργαζόμε για το συμφέρον των πολλών. Αυτοί, ούτως ή άλλως, είναι μια θλιβερή μειοψηφία.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση