Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δήλωση Χρ. Μπουκώρου για εγκύκλιο περί μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων
Δήλωση Χρ. Μπουκώρου για εγκύκλιο περί μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων

Δήλωση Χρ. Μπουκώρου για εγκύκλιο περί μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος , προέβη στην παρακάτω δήλωση αναφορικά με την εγκύκλιο που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Η «πρώτη φορά χάος» να αφήσει τα κολπάκια και τις μεθοδεύσεις. Με αφορμή τη σημερινή εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και κάποιες δηλώσεις βουλευτή του Μαγνησίας επισημαίνουμε τα εξής:

Μπορεί να πρόκειται για την ίδια εγκύκλιο σε σχέση με τις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές, αλλά αφορά εντελώς διαφορετικού τύπου εκλογική αναμέτρηση και κατά συνέπεια αποφέρει διαφορετικά αποτελέσματα. Στις Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η στάλθηκε είκοσι ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση και κατά συνέπεια υπήρχε όλος ο απαιτούμενος χρόνος για τις αναγκαίες υπηρεσιακές συνεννοήσεις, ώστε οι Περιφέρειες Ενότητες να μεταδώσουν τα αποτελέσματα, χωρίς να περιμένουν κανενός είδους «πολιτική διαχείριση» από το Υπουργείο Εσωτερικών, πράγμα το οποίο και έγινε με την έγκαιρη των τοπικών αποτελεσμάτων από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Με τη σημερινή εγκύκλιο δεν δίδονται σχετικές διευκρινίσεις και πολύ αμφιβάλουμε αν υπάρχει χρόνος για αυτές.

Καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών να διευκρινίσει σήμερα κιόλας, αν οι Περιφερειακές Ενότητες θα μεταδίδουν τα εκλογικά αποτελέσματα, όπως έκαναν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή θα ισχύσει το γράμμα της σημερινής εγκυκλίου, που επιβάλλει αναμονή μέχρι τη μετάδοση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές, ζητούμε διευκρινίσεις αμέσως κιόλας.

Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση, η οποία διεξάγει εκλογική αναμέτρηση εθνικής κλίμακας σε πέντε μόλις εργάσιμες μέρες, με Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) που ακυρώνει όλες τις χρονικές προβλέψεις των σχετικών νόμων και με ένα μόνο , σαν να πρόκειται για εκλογές τοπικής οργάνωσης του !”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση