Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας
Διευρυμένη συνεδρίαση της  ΝΟΔΕ  Μαγνησίας

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Σε πανηγυρικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουλίου η πρώτη μεταεκλογική διευρυμένη συνεδρίαση της Ο.Δ.Ε. Μαγνησίας, παρουσία των βουλευτών. Την συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρος της Ο.Δ.Ε. Δημοσθένης Νταόπουλος όπου για άλλη μια φορά, συγχάρηκε τους παραβρισκόμενους και ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους και τους εκλογικούς αντιπροσώπους που συμβάλλανε για τη μεγάλη αυτή νίκη και την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν οργανωτικά θέματα, η ενημέρωση και ο σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας.

Η εντολή του λαού, στις 7 Ιουλίου υπήρξε σαφής, να αλλάξουμε πορεία, ερχόμενοι σε ρήξη με το παρελθόν και να τραβήξουμε μπροστά.

Γίνεται ήδη προφανές πως στη νέα εποχή, το νέο όριο μεταξύ ς και προόδου, είναι η ανάπτυξη. Με τη στασιμότητα τάσσονται τα κατεστημένα συμφέροντα που θέλουν να διατηρήσουν τα προνόμιά τους στις νέες συνθήκες. Με την πρόοδο, τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν μια καλύτερη ζωή, μέσα από επενδύσεις που φέρνουν δουλειές, ισχυρή ανάπτυξη και τελικά μεγαλύτερο εισόδημα για όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, η θα μετρηθεί με τα προβλήματα. Αυτό θέλει η ελληνική κοινωνία και αυτός είναι ο ρόλος της.

Το πρώτο νομο που φέρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το επιτελικό κράτος αποτελεί θεσμική για το ελληνικό κράτος και θεμέλιο για την επόμενη μέρα της Ελλάδας. Συγκεντρώνει όλες τις διάσπαρτες διατάξεις των τελευταίων 40 ετών για την οργάνωση της κυβέρνησης και της κεντρικής διοίκησης, δημιουργεί νέους θεσμούς και θέτει νέους κανόνες για τη λειτουργία του κράτους. Επικεντρώνεται στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στους κρατικούς θεσμούς και τη βελτίωση της επαφής τους με το κράτος, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να εξυπηρετούνται με ταχύτητα, διαφάνεια και χωρίς να ταλαιπωρούνται από τη γραφειοκρατία, όπου για πρώτη φορά γίνονται συγκεκριμένα βήματα που διασφαλίζουν ότι το Δημόσιο δεν θα λειτουργεί ως λάφυρο του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως έχει αναφέρει ο πρωθυπουργός, συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου θα γίνονται στο εξής στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στη Βουλή, σηματοδοτώντας τον σεβασμό στη των εξουσιών.

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Παρασκευής, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός του Νομοθετικού Έργου και ειδικότερα το Φορολογικό Νομο που περιλαμβάνει τη μείωση και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων, το Διυπουργικό Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και διατάξεις για την κυβερνησιμότητα των Δήμων και οι οικονομικές εξελίξεις.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Μαγνησία, για την προώθηση και την ανάδειξη του Νομού μέσω της τετραπλής εκπροσώπησης τόσο στο κοινοβουλευτικό έργο με τους βουλευτές όσο και στο κυβερνητικό έργο με την τοποθέτηση ως γραμματείς τους: Χρήστο Τριαντόπουλο (Οικονομικής Πολιτικής), Δημήτρη Γεωργίκο (Εθνικού Τυπογραφείου), Κώστα Λούλη (Τουρισμού) και Πάτροκλο Γεωργιάδη (Προστασίας του Πολίτη).

Η αντιμετώπιση των κρίσιμων και σημαντικών ζητημάτων της Μαγνησίας απαιτεί τη συνδρομή όλων των στελεχών και μόνο ενωμένοι στον κοινό αγώνα μπορούμε να το πετύχουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όλες τους τις δυνάμεις την περιοχή μας και θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα του τόπου μας. Σύσσωμη η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα είναι δίπλα τους συμβάλλοντας στην προώθηση των ιδεών και της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κοινό σκοπό που υπηρετούμε προς όφελος του τόπου μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση