Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διευρυμένη συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Διευρυμένη συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Διευρυμένη συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο VOLOS PALACE, η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για το 2019. Παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας, της επικεφαλής του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον , των πολιτευτών του Νομού Μαγνησίας, στελεχών της Αυτοδιοίκησης, μελών της ΝΟΔΕ, των ΔΗΜΤΟ, της ΟΝΝΕΔ, του Μητρώου Στελεχών και πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Η σημερινή συνεδρίαση υποάζεται από την μεγαλύτερη προδοσία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όπου με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Επικράτησαν τα κομματικά παζάρια του εθνικού συμφέροντος. Η Πατρίδα χρειάζεται άμεσα μια νέα Εθνική ηγεσία, που θα ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα που πλέον δημιουργεί, η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε ενωτικό και αγωνιστικό κλίμα, όπου επικράτησε ο ενθουσιασμός, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν και συναίνεσαν στη εισήγηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Δημοσθένη Νταόπουλο : ‘'Τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε επίσημα το ενδιαφέρον για την διεκση του Δήμου Βόλου από την . Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε στρατηγικούς σχεδιασμούς και σε εσωκομματικές διαδικασίες ώσπου τον Δεκέμβριο μέσω του Γραμματέα μας Λευτέρη Αυγενάκη επισημοποιήθηκε η Νάνσυ Καπούλα ως πρόταση της ΝΔ για τον Δήμο Βόλου. Δώσαμε πολιτική στήριξη σε έναν νέο άνθρωπο και παίρνουμε και εμείς το ρίσκο της ανανέωσης.

Σας καλώ λοιπόν σήμερα όλοι μαζί να συμβάλλουμε και να ενδυναμώσουμε αυτή τη προσπάθεια που είναι της Νέας Δημοκρατίας για την τελική νίκη στις εκλογές του Μαΐου. Με τη αποδοχή και υποστήριξη όλων των συμπολιτών μας και ιδίως των νέων μας, να πετύχουμε την απόλυτη διεύρυνση και να αγωνισθούμε για τη μεγάλη νίκη στον Δήμο μας προχωρώντας δυναμικά μπροστά, σ' ένα μέλλον προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας.

Θέλω να είμαι, για άλλη μια φορά, πολύ σαφής μαζί σας. Δεν συμβιβάζομαι και σας ζητώ και εσείς να μην συμβιβαστείτε με το μέτριο. Σας ζητώ να βάλουμε τους στόχους μας ψηλά. Στόχος μας είναι μόνο το αύριο. Και σε αυτήν την προσπάθεια, χρειάζονται πολλοί.

Είμαστε και έμπειροι (και χαίρομαι που έχουμε μαζί μας όλα τα παλιά έμπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σήμερα) αλλά είμαστε και ανανεωμένοι.

Έχουμε χάσει πολύ χρόνο για να αργήσουμε κι άλλο. Και απευθυνόμαστε, σήμερα, σε όλους. Και θέλω και εσείς όταν φύγετε από εδώ να απευθυνθείτε σ' όλους και όλες.

Γιατί μόνο ένα ισχυρό και νέο ρεύμα θα παρασύρει οριστικά τον λαϊκισμό. Και ακριβώς αυτό το ρεύμα φιλοδοξεί να εκφράσει η . Ένα ρεύμα λογικής, σταθερότητας, Δημοκρατίας και ανάπτυξης.

Γι' αυτό, αγαπητή Νάνσυ, καλή δύναμη και καλή . Έχεις την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας! Βάλε τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά.''

Στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Αγοραστός είναι η μόνη επιλογή της παράταξής μας. Με κύριο γνώμονα τα έργα του, δίδουν μαθήματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει αποδείξει με πράξεις ότι σε συν με τους περιφερειακούς συμβούλους, αντιμετωπίσουν όλες τις νέες προκλήσεις με προγραμματισμό και ευελιξία με έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για όλους τους πολίτες των νομών της ς, στέλνοντας το μήνυμα του συγχρονισμού με την εποχή μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση