Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διευκρινίσεις της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη
Διευκρινίσεις της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη

Διευκρινίσεις της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη

Διευκρινίσεις δίνει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας-Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, σχετικά με δικαστική υπόθεση στον πρώην Δήμο Αρτέμιδας.

Η κα Κολυνδρίνη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στο πλαίσιο της άμεσης, ειλικρινούς και διαυγούς σχέσης που διατηρώ πάντα και με όποιο κόστος για όλα τα θέματα με τους πολίτες , θεωρώ υποχρέωσή μου να τους ενημερώσω με ευσυνειδησία, αφενός προκειμένου να μην παραπληροφορούνται και αφετέρου διότι δεν έχω να αποκρύψω απολύτως τίποτα, για τα ακόλουθα:

Η παραπομπή μου σε δίκη, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Αρτέμιδας, αφορά υπόθεση του πρώην δημάρχου Αρτέμιδας Δημητρίου Αλεξόπουλου, και τώρα εκλιπόντος, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί παροχής νερού σε τμήμα του Δ.Αρτέμιδας , που ελήφθη το 2010.

Βασικός κατηγορούμενος για την εν λόγω υπόθεση είναι ο τότε δήμαρχος Αρτέμιδας και τώρα εκλιπών, Δ.Αλεξόπουλος, ενώ παράλληλα παραπεμφθήκαμε σε δίκη εξαιτίας της σχετικής απόφασης τόσο εγώ όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της απόφασης αυτής.

Από τη συγκεκριμένη απόφαση δεν υπέστη καμία οικονομική ή άλλου είδους βλάβη ο Δήμος Αρτέμιδας και ο κατοπινός διάδοχός του, Δήμος Βόλου, ούτε εγώ και οι λοιποί σύμβουλοι είχαμε κάποιο άμεσο ή έμμεσο όφελος απ’ αυτή.

Άλλωστε οι σχετικές αξιώσεις του βασικού κατηγορουμένου Δ. Αλεξόπουλου εκρίθησαν ως αβάσιμες από τα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια.

Ήδη ζητώ την επίσπευση της εκδίκασης της υπόθεσης εντός των επομένων ημερών με την εδραία πεποίθηση της απαλλαγής μου, αφού δεν έχω υποπέσει σε κανένα αξιόποινο αδίκημα.

Κάθε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου αφενός παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας, αφετέρου αποδίδεται σε πολιτικό καιροσκοπισμό.

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία της δικαιοσύνης και των δικαιοδοτικών αρχών καθώς και στη δύναμη της αλήθειας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά - https://t.co/R7yZzrvCBM -

  • Η επιστροφή του Θεόφιλου στον Βόλο - https://t.co/uknkNs3t7z -

  • Κακοκαιρία: Αγωνία για εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Μαγνησίας - https://t.co/8N9XPEPGMX -

"Αλιεύοντας" την είδηση