Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες από την “ΑΝΩΣΗ”
Διανομή τροφίμων χωρίς  μεσάζοντες από την “ΑΝΩΣΗ”

Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες από την “ΑΝΩΣΗ”

Δινομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες πργματοποιεί η “ΑΝΩΣΗ” το Σάββατο 06 Ιουνίου 2015 το parking απέναντι από το Στάδιο, με ώρα έναρξης: 08:30 το πρωί.

Ο τρόπος διανομής θα γίνει με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:

Α, Β –> 08:30 – 09:30

Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 09:30 – 10:30

Κ, Λ –> 10:30 – 11:30

Μ, Ν, Ξ, Ο, Π –> 11:30 – 12:30

Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 12:30 – 13:30

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking. Υπενθυμίζεται ότι η σωστή διανομή απαιτεί από όλους την τήρηση του προγράμματος.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, ενώ οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 12:00.
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμε.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

  • Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 /κιλό, Μανούρι στην τιμή των 6 /κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).
  • Αλεύρι Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Αλεύρι Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών, από τους Μύλους Σιούρη ς.

Τέλος, καλούνται όλοι οι πολίτες της να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις , που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

  1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών και Κουτιών Αλουμινίου (πληροφορίες).

  2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).

  3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Βόλου (πληροφορίες).

  4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση