Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διανομή φρούτων και λαχανικών σε Βολιώτες
Διανομή φρούτων και λαχανικών σε  Βολιώτες

Διανομή φρούτων και λαχανικών σε Βολιώτες

και λαχανικών σε Βολιώτες έκαναν από νωρίς το πρωί εθελοντές της Κουζίνας Αλληλεγγύης, που βρέθηκαν στην οδό στο ύψος του Αγ. ικολάου και διέθεταν στους περαστικούς – σε όσους επιθυμούσαν πορτοκάλια, λάχανα και .

Τα προϊόντα διατέθηκαν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα διατέθηκαν 2 τόνοι πορτοκάλια, 1.200 κιλά λάχανα κι 100 που θα μαγειρευτούν, ενώ αρτοποιείο πρόσφερε , το οποίο διατέθηκε.

Όπως είπε η Αγγελική Ιωαννίτη από την Κουζίνα αλληλεγγύης «η συν αυτή έγινε και τον περασμένο μήνα και δεν ξέρουμε
θα δούμε αν θα συνεχίσουμε και τους καλοκαιρινούς», ενώ πρόσθεσε ότι η Κουζίνα Αλληλεγγύης συνεχίζει να ετοιμάζει μερίδες φαγητού από Τρίτη έως Παρασκευή κι ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή μαζί με 30 περίπου εργαζόμενους υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών (Κωτσόβολος) στο Βόλο, θα ετοιμαστούν 150 – 200 μερίδες , ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Κουζίνα αλληλεγγύης θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο συγκρότημα.

Επίσης η Κουζίνα αλληλεγγύης συνεχίζει τις δράσεις της με τα , ετοιμάζοντας κάθε μέρα μερίδες φαγητού, που δίνονται σε Διευθυντές Σχολείων, οι οποίοι με τη σειρά τους τα δίνουν είτε στα που έχουν ανάγκη, είτε στις οικογένειές τους, ενώ για την ερχόμενη χρονιά σύμφωνα με την κ. Ιωαννίτη, υπάρχουν ήδη 150 αιτήσεις.

kouzina allilegyis (2)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση