Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο για τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού
Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο για τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο για τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού

Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου, άρχισε από σήμερα, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και θα διαρκέσει 2,5 μήνες, για να τοποθετηθεί ο εορταστικός φωτισμός για τα Χριστούγεννα.

Ο εργολάβος ζήτησε την προθεσμία, για να ξεκινήσει τις εργασίες, οι οποίες θα εκτελούνται τμηματικά, ενώ πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να φωταγωγήσει όλο το της πόλης. Οι θα γίνονται περιστασιακά και ανάλογα με τη του καλαθοφόρου οχήματος του Βόλου, το οποίο χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου μέχρις τις 5 Δεκεμβρίου 2015 και από ώρες 07.30 μέχρι 22.00 «λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης εορταστικού φωτισμού» και αφορά τις οδούς Γκλαβάνη (μεταξύ Δημητριάδος – Ερμού), Κουμουνδούρου (μεταξύ και Ερμού) και Δημητριάδος (μιας εκ περιτροπής λωρίδας κυκλοφορίας).

Η προϋπόθεση που θέτει η Αστυνομία, είναι η τήρηση των διατάξεων «περί κοινής ησυχίας», ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς και από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση