Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διακοπές υδροδότησης στην περιοχή Νέας Αγχιάλου
Διακοπές υδροδότησης στην περιοχή Νέας Αγχιάλου

Διακοπές υδροδότησης στην περιοχή Νέας Αγχιάλου

Η ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνει ότι λόγω προβλήματος πτώσης της στάθμης άντλησης  στη  μεγάλη    «ΑΡΤΕΣΙΑΝΟ»,που  τροφοδοτεί το υδραγωγείο της . ΑΓΧΙΑΛΟΥ, θα  υπάρξουν  προβλήματα  υδροδότησης.

Ήδη η έχει σταθεροποιηθεί στα 20m ³/H, από 55m ³/H που έβγαζε τον  ΜΑΪΟ  του  .

Προφανώς, λόγω της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των ιδιωτικών γεωτρήσεων άρδευσης που βρίσκονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή «ΜΑΝΕΣ – ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ», η στάθμη του υπόγειου υδροφορέα έχει υποχωρήσει δραματικά. Ήδη η κύρια γεώτρηση «ΜΑΝΕΣ – ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ» βγάζει περί τα 62 m³/H από 85 m³/H που έβγαζε τον ΜΑΪΟ του .

Πρέπει  να  γίνουν  άμεσα  κατανοητά  από  τους  τοπικούς    και  το  κοινό:

1) ο  περιορισμός της κατανάλωσης, 2) η απαγόρευση ποτίσματος κοινόχρηστων πάρκων και γηπέδων, 3) η της υδροδότησης των «ντους», σε όλο το παραλιακό μέτωπο της δ.ε. ΑΓΧΙΑΛΟΥ από 18:00 – 08:00  της  άλλης  ημέρας.

H Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνει ότι από την 12/07/2016 ενδέχεται να γίνουν υδροδότησης, κατά τη διάρκεια της ημέρας στους οικισμούς ΜΑΡΑΘΟΣ – ΚΡΙΘΑΡΙΑ  και Μ. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, όπως και στις τοπικές κοινότητες  ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ  &  ΑΪΔΙΝΙΟΥ.

Επειδή τα δίκτυα αυτών των περιοχών δεν έχουν τοπικές βάνες στα χαμηλότερα σημεία, ώστε να γίνει ασφαλής προγραμματισμός διακοπών και ξανά τροφοδοσίας, δεν μπορεί να ανακοινωθούν συγκεκριμένες ώρες διακοπών.

Γενικά μπορεί να ανακοινωθεί ότι τις πρωινές ώρες θα γίνονται οι σε ΜΑΡΑΘΟ – ΚΡΙΘΑΡΙΑ  και Μ. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ και το απόγευμα σε ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ  &  ΑΪΔΙΝΙ.

Επίσης θα προχωρήσει σε 2ωρες διακοπές υδροδότησης, σε τμήματα της πόλης της . ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

Ανακοίνωση για τις ακριβείς ώρες αλλά και τους τομείς της πόλης της Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ που θα γίνουν οι διακοπές , θα βγει τις επόμενες ημέρες.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη Κ. Αγοιραστού με Χρ. Τριαντόπουλο και δημάρχους για τον #Ιανό #Ιανό - https://t.co/NftnNBgPa4 -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 22χρονος στον Ριζόμυλο   #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/S1QuRZ2l9c -

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

"Αλιεύοντας" την είδηση