Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διαγωνισμός από το Δασαρχείο Βόλου για μίσθωση οχημάτων
Διαγωνισμός από το Δασαρχείο Βόλου για μίσθωση οχημάτων

Διαγωνισμός από το Δασαρχείο Βόλου για μίσθωση οχημάτων

Το Δασαρχείο Βόλου διακηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την μίσθωση με ωριαία αντιμισθία ενός  ισοπεδωτήρα (Γκρέϊντερ) ιπποδύναμης από 120 ΗΡ και άνω προϋπολογισμού δαπάνης 7.000 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α και  ενός λαστιχοφόρου φορτωτή ιπποδύναμης από 110 ΗΡ και άνω προϋπολογισμού δαπάνης 3.000 ευρώ  χωρίς Φ.Π.Α.
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”, τα παραπάνω μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν για την δασοτεχνικών εργασιών (χωματουργικά) του έργου « Αποκατάσταση βατότητας δασικού οδικού δικτύου δημοσίων δασών περιοχής Αφετών και Αργαλαστής » περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Βόλου.
Ως μειοδότης θα ανακηρυχθεί αυτός που θα προσφέρει την μικρότερη τιμή ανά εργασίας (για κάθε μηχάνημα χωριστά) ανεξάρτητα της ιπποδύναμης του μηχανήματος. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 22 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και 10.00΄ π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία του Δασαρχείου Βόλου.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος ή ασύμφορος θα επαναληφθεί στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη , χωρίς άλλη δημοσίευση στον ίδιο τόπο, την ίδια και με τους ίδιους όρους διακήρυξης. Η δαπάνη δημοσίευσης της παρούσης βαρύνουν αναλογικά τους αναδόχους.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση