Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά
Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά

Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά

Εν αναμονή εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη 20-01-2022, υπό την προεδρία της αεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας () της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων από τα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή  κατά τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά η αντι Μαγνησίας και Σποράδων ευχαρίστησε όλους τους για την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση του , τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο κάθε ένας τις αρμοδιότητές του και την περιοχή ευθύνης του, ώστε να υπάρχει άμεση και έγκαιρη παρέμβαση οπουδήποτε και αν χρειασθεί.

Αναφέρθηκε στην ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια στη χ   τα καιρικά φαινόμενα και συνέστησε σε όλους να επιδείξουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα και προσοχή φέρνοντας ως παράδειγμα τα έντονα φαινόμενα του Οκτωβρίου σε περιοχές των Δήμων Ζς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση