Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά
Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά

Διαδικτυακή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά

Εν αναμονή εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη 20-01-2022, υπό την προεδρία της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων από τα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή  κατά τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο κάθε ένας τις αρμοδιότητές του και την περιοχή ευθύνης του, ώστε να υπάρχει άμεση και έγκαιρη παρέμβαση οπουδήποτε και αν χρειασθεί.

Αναφέρθηκε στην με την οποία εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα   τα καιρικά φαινόμενα και συνέστησε σε όλους να επιδείξουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα και προσοχή φέρνοντας ως παράδειγμα τα έντονα φαινόμενα του Οκτωβρίου σε περιοχές των Δήμων Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση