Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ
Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ

Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων Ν. για το , όπου δόθηκε μια εορταστική πνοή με την κοπή πίτας της ΟΕΒΕΜ.

Στη συνεδρίαση, η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη, παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του pροέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ελλάδος Γιώργου Καββαθά, ο οποίος παρά τις ταυτόχρονες συναντήσεις του, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της προέδρου της ΟΕΒΕΜ.

Έγινε ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών του ΔΣ και του προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ, ο οποίος στην τοποθέτησή του, μεταξύ των άλλων, σημείωσε πως «…Το θα είναι μία ακόμα δύσκολη χρονιά, για την επιχειρηματικότητα της χς μας. Το καράβι ταξιδεύει σε αχαρτογράφητα . Το συνδικαλιστικό κίνημα προτείνει και τεκμηριώνει θέσεις στη Κυβέρνηση, αλλά δεν είναι αυτό που νομοθετεί και διοικεί. Τα μέτρα που βλέπουμε από την Κυβέρνηση είναι αποσπασματικά. Ζητάμε από την Κυβέρνηση πέρα από τα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, έναν οδικό χάρτη έτσι ώστε να σχεδιάσουμε το μέλλον και να ελπίζουμε. Το πρόβλημα δεν είναι οι πολύ μικρές επιχειρήσεις, αλλά η δομή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, η μονοσήμαντη στόχευση των Κυβερνήσεων για τους μεγάλους και ισχυρούς…».

Μετά την αποχώρηση του προέδρου της ΓΣΕΒ, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίστηκε με την κοπή της τικης Πίτας διαδικτυακά. Το φλουρί κέρδισε η αναπλ. γεν. γραμματέας Διανελλάκη Ευαγγελία.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούσαν στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του Νομού.

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ εύχεται σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία -μέλη της και σε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2021, με Υγεία και σύντομα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση