Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ
Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ

Διαδικτυακή κοπή πίττας και συνεδρίαση της ΟΕΒΕΜ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η πρώτη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας για το , όπου δόθηκε μια εορταστική πνοή με την της .

Στη , η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη, παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του pροέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος Γιώργου Καββαθά, ο οποίος παρά τις ταυτόχρονες συναντήσεις του, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της προέδρου της .

Έγινε ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών του ΔΣ και του προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ, ο οποίος στην τοποθέτησή του, μεταξύ των άλλων, σημείωσε πως «…Το θα είναι μία ακόμα δύσκολη χρονιά, για την επιχειρηματικότητα της χώρας μας. Το καράβι ταξιδεύει σε αχαρτογράφητα . Το συνδικαλιστικό κίνημα προτείνει και τεκμηριώνει θέσεις στη Κυβέρνηση, αλλά δεν είναι αυτό που νομοθετεί και διοικεί. Τα μέτρα που βλέπουμε από την Κυβέρνηση είναι αποσπασματικά. Ζητάμε από την Κυβέρνηση πέρα από τα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, έναν οδικό χάρτη έτσι ώστε να σχεδιάσουμε το μέλλον και να ελπίζουμε. Το πρόβλημα δεν είναι οι πολύ , αλλά η δομή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, η μονοσήμαντη στόχευση των Κυβερνήσεων για τους μεγάλους και ισχυρούς…».

Μετά την αποχώρηση του προέδρου της , το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίστηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας διαδικτυακά. Το φλουρί κέρδισε η αναπλ. γεν. γραμματέας Διανελλάκη Ευαγγελία.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούσαν στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ του Νομού.

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ εύχεται σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία -μέλη της και σε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2021, με Υγεία και σύντομα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

"Αλιεύοντας" την είδηση