Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Υπό το νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της επιχείρησης
Υπό το νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ  Απ. Γαλάτη συνεδρίασε το  Δ.Σ. της επιχείρησης

Υπό το νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της επιχείρησης

Υπό το νέο πρόεδρο της ΜΒ Απ. αλάτη συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης και ελήφθησαν αποφάσεις που επιστρέφουν στον πρόεδρο όλες οι αρμοδιότητες που είχαν παραχωρηθεί στον αντιπρόεδρο Στ. Παπαευσταθίου από τον πρώην πρόεδρο της ΜΒ Αχ. Μπέο, ενώ ο νέος πρόεδρος θα λαμβάνει την αντιμισθία που ελάμβανε μέχρι τώρα ο αντιπρόεδρος, ενώ ο κ. Παπαευσταθίου ως αντιπρόεδρος απλά θα αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν εκείνος λείπει.

Επίσης στη σημερινή συνεδρίαση ορίστηκαν τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου το οποίο πλέον απαρτίζεται από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απ. αλάτη, τον γενικό διευθυντή της επιχείρησης Στ. Τζίνη, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Β. Ζεμπέογλου και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Μαλαματίνη και Σοφία Χάλαρη και αναπληρωματικά την Δέσποινα Κότογλου και τον Άρη Σαββάκη.

Ακόμη, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2016 όπως και του τεχνικού προγράμματος, με την αρνητική ψήφο του Μ. Πατσιαντά.

Τέλος ο νομικός σύμβουλος της επιχείρησης Αντ. επισήμανε ότι οι συνεδριάσεις του σώματος είναι νόμιμες καθώς η Επιτροπή του Άρθρου 152 ανέστειλε την της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το δικαίωμα των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων να μετέχουν σε Επιτροπές και του Δήμου, έως ότου εκδοθεί η τελική της Επιτροπής του υ 152, στην οποία έχει προσφύγει ο Μ. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση