Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής
Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Η βροχή και ο σχετικά κρύος καιρός φαίνεται πως απέτρεψαν τον κόσμο απ’ το να συμμετάσχει στην που διοργάνωσε η κίνηση “Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την ρατσιστική απειλή” με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Στην στην πλατεία του Αγ. Νικολάου στο παραβρέθηκαν ελάχιστα άτομα.

Πάντως, το απόγευμα θα γίνει ενημερωτική εξόρμηση και όπως αποφασίστηκε από τους διοργανωτές αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα , στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία του Αγ. Νικολάου.

Στέλεχος της Κίνησης δήλωσε πως «Η της Χρυσής Αυγής που ξεκινά σήμερα, είναι από τις σοβαρότερες πολιτικές μάχες του επόμενου διαστήματος και θέλουμε το κίνημα συνολικά φοιτητικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό να ανοίξει αυτή τη μάχη. Ζητούμε να μπούνε αυτοί οι άνθρωποι. Λέμε ότι είναι δολοφόνοι, εγκληματική οργάνωση. Θέλουμε όσο καιρό κρατά η να την ανοίξουμε στον κόσμο και πολιτικά με τους μετανάστες να νομιμοποιηθούν όλοι, να ανοίξουν τα σύνορα και θεωρούμε πολύ σοβαρή την υπόθεση αυτή τη στιγμή, να τσακίσουμε την ακροδεξιά απέναντι στην κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα με την καταδίκη της Χ.Α. θέλουμε να ανοίξει ο φάκελος όσων στήριζαν το προηγούμενο διάστημα την Χρυσή . Δεν ήταν μόνο η Χ.Α. Ήταν το Σαμαροβενιζέλοι που τους έστησαν τις πλάτες με νόμους και παραχωρήσεις και είχαν διασυνδέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.στα τμήματα και τους προστάτευαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε να ανοίξει όλος ο φάκελος με όσους στήριζαν τη Χ.Α. και να καταδικαστούν όλοι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση