Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής
Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν τράβηξε κόσμο στο Βόλο η συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Η βροχή κι ο σχετικά κρύος φαίνεται πως απέτρεψαν τον κόσμο απ' το να συμμετάσχει στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η κίνηση “Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την ρατσιστική απειλή” με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής ς. Στην συγκέντρωση στην του Αγ. Νικολάου στο παραβρέθηκαν ελάχιστα άτομα.

Πάντως, το απόγευμα θα γίνει ενημερωτική εξόρμηση και όπως αποφασίστηκε από τους διοργανωτές αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση, στις 6.30 το απόγευμα στην του Αγ. Νικολάου.

Στέλεχος της Κίνησης δήλωσε πως «Η δίκη της Χρυσής ς που ξεκινά σήμερα, είναι από τις σοβαρότερες πολιτικές μάχες του επόμενου διαστήματος και θέλουμε το κίνημα συνολικά φοιτητικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό να ανοίξει αυτή τη μάχη. Ζητούμε να μπούνε αυτοί οι άνθρωποι. Λέμε ότι είναι δολοφόνοι, εγκληματική οργάνωση. Θέλουμε όσο καιρό κρατά η δίκη να την ανοίξουμε στον κόσμο και πολιτικά με τους μετανάστες να νομιμοποιηθούν όλοι, να ανοίξουν τα και θεωρούμε πολύ σοβαρή την υπόθεση αυτή τη στιγμή, να τσακίσουμε την ακροδεξιά αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα με την καταδίκη της Χ.Α. θέλουμε να ανοίξει ο φάκελος όσων στήριζαν το προηγούμενο διάστημα την Χρυσή Αυγή. Δεν ήταν μόνο η Χ.Α. Ήταν το Σαμαροβενιζέλοι που τους έστησαν τις πλάτες με νόμους και παραχωρήσεις και είχαν διασυνδέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.στα τμήματα και τους προστάτευαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε να ανοίξει όλος ο φάκελος με όσους στήριζαν τη Χ.Α. και να καταδικαστούν όλοι».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση