Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά
Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά

Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά

Τη διβεβίωση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο καθεστώς στέγασης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων στο κτήριο της οδού Παύλου Μελά, παρείχε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου στο ΔΣ της . Παράλληλα, συμφωνήθηκε κοινή δράση των δύο Φορέων, σε πληθώρα άλλων θεμάτων και μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, η Διοικητική Επιτροπή δέχτηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, μετά από αίτημα της δεύτερης.

Σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αλλάξει το καθεστώς στέγασης της , που έχει τα γραφεία της στο κτήριο που νοικιάζει το Επιμελητήριο, στην οδό Π. Μελά.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας έλα, επίσης, τη βεβαίωση ότι το Επιμελητήριο θα εξακολουθήσει, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, να στηρίζει οικονομικά την ΟΕΒΕΜ.

Σχετικά με το θέμα του πόρου, που καταργήθηκε από 1/1/2015, η Διοικητική Επιτροπή δήλωσε πως θα καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο 2014, αλλά θα εξετάσει με ποιο τρόπο θα μπορεί να εξασφαλιστεί η σταθερή οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας στο μέλλον.

Πάντως, τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μπασδάνης, όσο και τα άλλα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής δήλωσαν πως θα περιμένουν από την ΟΕΒΕΜ τις προτάσεις για τις δράσεις που θα υλοποιήσουν, ώστε ο Φορέας να σταθεί οικονομικά στο πλευρό της Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ΟΕΒΕΜ παραβρέθηκαν στην συνάντηση ο πρόεδρος του ΔΣ, κ. Τρύφων Πλαστάρας, ο α' αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Τόπας, η γενική κ. Δωροθέα Καναβίτσα, ο αναπληρωτής κ. Νίκος Τσίρος, ο κ. Αχιλλέας Πιλάτος, ο αναπληρωτής ταμίας κ. Τρύφων Κόγιας, οι έφοροι καινοτομίας και προγραμμάτων κ.κ. Γιάννης Φόβος και Γιάννης Γρηγορίοιυ και ο έφορος κ. Γιώργος Γκαλιός.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση