Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά
Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά

Δεν αλλάζει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ στο κτίριο της Π. Μελά

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο καθεστώς στέγασης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας στο κτήριο της οδού Παύλου Μελά, παρείχε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου στο ΔΣ της ΟΕΒΕΜ. Παράλληλα, συμφωνήθηκε κοινή δράση των δύο Φορέων, σε πληθώρα άλλων θεμάτων και μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, η Διοικητική Επιτροπή δέχτηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, μετά από αίτημα της δεύτερης.

Σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αλλάξει το καθεστώς στέγασης της ΟΕΒΕΜ, που έχει τα γραφεία της στο κτήριο που νοικιάζει το Επιμελητήριο, στην οδό Π. Μελά.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας έλαβαν, επίσης, τη βεβαίωση ότι το Επιμελητήριο θα εξακολουθήσει, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, να στηρίζει οικονομικά την ΟΕΒΕΜ.

Σχετικά με το θέμα του πόρου, που καταργήθηκε από 1/1/2015, η Διοικητική Επιτροπή δήλωσε πως θα καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο 2014, αλλά θα εξετάσει με ποιο τρόπο θα μπορεί να εξασφαλιστεί η σταθερή οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας στο μέλλον.

Πάντως, τόσο ο του Επιμελητηρίου, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, όσο και τα άλλα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής δήλωσαν πως θα περιμένουν από την τις προτάσεις για τις δράσεις που θα υλοποιήσουν, ώστε ο Φορέας να σταθεί οικονομικά στο πλευρό της Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της παραβρέθηκαν στην συνάντηση ο του ΔΣ, κ. Τρύφων Πλαστάρας, ο α’ αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Τόπας, η γενική γραμματέας κ. Δωροθέα Καναβίτσα, ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Νίκος Τσίρος, ο κ. Αχιλλέας Πιλάτος, ο αναπληρωτής κ. Τρύφων Κόγιας, οι έφοροι καινοτομίας και προγραμμάτων κ.κ. Γιάννης Φόβος και Γιάννης Γρηγορίοιυ και ο έφορος κ. Γιώργος Γκαλιός.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση