Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η προσφυγή του ΤΕΕ για την αντικατάσταση μέλους της από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Δεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η προσφυγή του ΤΕΕ για την αντικατάσταση μέλους της από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Δεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η προσφυγή του ΤΕΕ για την αντικατάσταση μέλους της από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Δεκτή έκανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας την προσφυγή που είχε καταθέσει το ΤΕΕ και η πρόεδρος του ΤΕΕ Νάνσυ Καπούλα μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου – ύστερα από υπόμνημα μελών του Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ – να αντικατασταθεί το ΤΕΕ Μαγνησίας στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και στη θέση του να μετέχει εκπρόσωπος από το ΓΕΩΤΕΕ.

Σε απόφαση του Γενικού Γραμματέα που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια” αναφέρεται- μεταξύ άλλων- ότι: “Επειδή η θητεία του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου κι επειδή με την προσβαλλόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου «εγκρίνει την αντικατάσταση του κοινωνικού φορέα ΤΕΕ, καταρχήν από το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και σε περίπου που αυτό δεν αποδεχθεί τότε από το Οικονομικό Επιμελητήριο σύμφωνα με το υπ’ αριθμ 4607/20-5-2015 υπόμνημα – αίτημα μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ καθώς και την πρόταση του Δημάρχου» παραβαίνοντας ευθέως τις διατάξεις αφενός του αρ. 255 παρ.2 και 3 Ν. 3463/2006 καθώς και τις διατάξεις του αρ.5 της Συστατικής Πράξης της ΔΕΥΑΜΒ καθώς εκ του Νόμου προβλέπεται δυνατότητα αντικατάστασης μόνο του εκπροσώπου του Κοινωνικού Φορέα στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κι ουχί του Κοινωνικού Φορέα συνολικά, και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του οργάνου που τον υπέδειξε αρχικά(στη συγκεκριμένη περίπτωση της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας), αποδέχεται την προσφυγή του ΤΕΕ και της κ. Καπούλα.”

Να σημειωθεί ότι κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του αρ.152 του Ν.3463/2006 ενός προθεσμίας ενός μηνός από την έκδοση της απόφαση ή την κοινοποίησή της ή αφότου λάβει γνώση αυτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - https://t.co/zRiVyzDgYu -

  • Καλίν: Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι διερευνητικές - https://t.co/FagvNzLRZm -

  • Κορωνοϊός: Η επιτυχία των μέτρων θα «κρίνει» το lockdown - https://t.co/uPe1WiLMqI -

"Αλιεύοντας" την είδηση