Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεκατέσσερα εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία
Δεκατέσσερα εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία

Δεκατέσσερα εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία

Δεκατέσσερα εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα θα στηθούν στη σύμφωνα με την τελική πρόταση της Επιτροπής Αλιβιζάτου για τη διεξαγωγή των εκλογών για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Αυτό ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπεύθυνος της επιτροπής στη Φ. Λαμπρινίδης.

Κάθε θα πρέπει να έχει τον υπεύθυνο που θα είναι κοινής αποδοχής, τη διμελή εφορευτική επιτροπή με κατά προτίμηση το ένα μέλος να είναι και το άλλο να ασκεί καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης, τουλάχιστον δύο εκπροσώπους από το σύνολο των υποψηφίων και έναν υπεύθυνο τάμπλετ.

Επιπλέον επισήμανε ότι τα εκλογικά κέντρα θα στηθούν στις πρωτεύουσες των Καλλικρατικών δήμων και όχι μόνο. Ειδικότερα, στο Βόλο θα δημιουργηθούν τρία τμήματα, ενώ θα υπάρχουν εκλογικά κέντρα σε , Νέα Αγχίαλο, Πορταριά, Αλμυρό, Σούρπη, Βελεστίνο, Στεφανοβίκειο, Ζαγορά, Αργαλαστή, Τρίκερι, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 12 Νοεμβρίου και αν χρειαστεί να υπάρξει δεύτερος γύρος, τότε θα διεξαχθούν μια εβδομάδα μετά την 19 Νοεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Στις 19 Νοεμβρίου, αν υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, θα ψηφίσουν μόνο αυτοί που ψήφισαν και την πρώτη . Ο κάθε ψηφοφόρος, άσχετα από περιοχή που κατοικεί μπορεί να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό τμήμα τον εξυπηρετεί.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ σε όλη την ενώ θα παραμείνουν ακόμη για μία ανοιχτές στην Αττική.

Ο κ. Λαμπρινίδης εκτίμησε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την εκλογική διαδικασία και η εκτίμηση της επιτροπής Αλεβιζάτου είναι ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων θα ξεπεράσει τις 100.000. “Αν είναι 200.000 θα αποτελεί τεράστια και αν 300.000 τότε θρίαμβος.

Στη είχαν ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ (Φώτη Γεννηματά) 560 άτομα και ελπίζουμε να είναι οι διπλάσιοι σε αυτές τις εκλογές”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

  • Μεθυσμένος 18χρονος προκάλεσε τροχαίο στην Αλόννησο - https://t.co/fY3T6O3thW -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/EbXPKi3Umx -

"Αλιεύοντας" την είδηση