Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεκάδες Βολιώτες στη μετεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας
Δεκάδες Βολιώτες στη μετεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας

Δεκάδες Βολιώτες στη μετεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας

Την πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Κυριακή 18/10, η Τ.Ο. Μαγνησίας, όπου πλήθος συντοπιτών κατέκλεισε την αίθουσα.

Ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αρχικώς ευχαρίστησε όλους εκείνους τους συναγωνιστές, τις συναγωνίστριες και φίλους οι οποίοι συνέβαλαν με χαρακτηριστικό ζήλο στην διάδοση των πολιτικών θέσεων και του προγράμματος του Κινήματος , στην προεκλογική εκστρατεία.

Ακολούθησε ομιλία όπου ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι “η ανακατάληψη της βουλευτικής έδρας στη δεν πρέπει να μας καθησυχάζει διόλου, καθώς τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς. Η εκλογική αυτή επιτυχία συνιστά δε, ουσιαστικώς, το νέο εφαλτήριο εθνικού αγώνα και κοινωνικού έργου”.

Τέλος, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η θα διεξάγει απαρέγκλιτα και με τη συνέπεια που την διέπει, τον πολιτικό της αγώνα, με κάθε κόστος, ενάντια στη λαίλαπα των εθνοκτόνων και επώδυνων μέτρων, στεκόμενη εμπράκτως στο πλευρό των συμπολιτών.

xrysh aygh1

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση