Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δειγματοληπτικά τεστ σε περισσότερους από 40 υπαλλήλους της ΠΕΜΣ
Δειγματοληπτικά τεστ σε περισσότερους από 40 υπαλλήλους της ΠΕΜΣ

Δειγματοληπτικά τεστ σε περισσότερους από 40 υπαλλήλους της ΠΕΜΣ

Μετά από σχετικό αίτημα της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη προς τον ΕΟΔΥ, για διενέργεια δειγματοληπτικών τεστ για τον Covid-19 στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής την ιατρό Ζωή Θέου, βρέθηκε την Τρίτη 11-8-2020 στο Βόλο και πραγματοποίησε τα πρώτα δειγματοληπτικά τεστ σε περισσότερους από 40 υπαλλήλους. Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες όπου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους υπόλοιπους υπαλλήλους.

Η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη η οποία υποβλήθηκε και η ίδια σε δειγματοληπτικό τεστ, ευχαρίστησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που ανταποκρίθηκε στο αίτημά της, δηλώνοντας «στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΕΟΔΥ, αλλά και όλου του κρατικού μηχανισμού, είναι η παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού, αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Είναι πάγια η πεποίθησή μας ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη με τον αόρατο εχθρό».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε άθλια κατάσταση η σχολική υποδομή του 3ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/btrXl9PxX5 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γεωργακόπουλος - https://t.co/f5BdPeuI3f -

  • Φωτιά σε κτήμα στο Διμήνι - https://t.co/ywe2EUz2gP -

"Αλιεύοντας" την είδηση