Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δειγματοληπτικά προληπτικά τεστ για τον Covid-19 σε υπαλλήλους της ΠΕΜΣ
Δειγματοληπτικά προληπτικά τεστ για τον Covid-19 σε υπαλλήλους της ΠΕΜΣ

Δειγματοληπτικά προληπτικά τεστ για τον Covid-19 σε υπαλλήλους της ΠΕΜΣ

Με πρωτοβουλία της αεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέας , την Τρίτη 10-11-2020, θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο του Λάρισας, δειγματοληπτικά για τον Covid-19 σε ένα μεγάλο μέρος των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και είναι συνολικά η τέταρτη φορά που πραγματοποιούνται οι δειγματοληψίες στους υπαλλήλους, ενώ ισάριθμες φορές έχει γίνει και απολύμανση σε όλους τους χώρους του Διοικητηρίου, με πρόσφατη αυτή του περασμένου Σαββάτου 7-11-2020.

Στόχος, όπως τόνισε η κ. Κολυνδρίνη,  είναι η παρακολούθηση της υγείας των υπαλλήλων,  αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. «Είναι η τέταρτη φορά που κλιμάκιο του βρίσκεται στην πόλη μας και διενεργεί στους υπαλλήλους των Υπηρεσιών μας. Είναι πάγια η πεποίθησή μας ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας».

Υπενθυμίζεται ότι οι επισκέψεις πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων γίνονται υποχρεωτικά με μάσκα και με τήρηση των αποστάσεων, ενώ για δπεραίωση υποθέσεων που δεν απαιτούν αυτοπρόσωπη παρουσία, συνιστάται στους η επικοινωνία είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση