Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ
ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ

ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ

Πρά τις ντιδράσεις εργαζομένων της εταιρείας και φορέων της ς, απορρίφθηκε τελικά η ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό της ύψους 70 εκ. ευρώ για την κατασκευή ιμάντων. Ο είχε κατοχυρωθεί σε πολωνική εταιρεία, οδηγώντας σε ενστάσεις από την πλευρά του ΙΜΑΝΤΑ. Εργαζόμενοι και εταιρεία θα απευθυνθούν στον Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφς «Ταχυ», η απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ επειδή υποβλήθηκε εκπρόθεσμα και ενώ είχαν ανοίξει οι οικονομικές προσφορές. Η ΔΕΗ, σύμφωνα πάντα με έγγραφο που επικαλείται η εφ, επισημαίνει, ακόμα, ότι οι όροι σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των υλικών και της αναπλήρωσης των αποθεματικών ασφαλείας αλλά και του χρόνου παράδοσης των παραγγελιών ιμάντων, τροποποιήθηκαν μετά την προσφυγών κατά των όρων από Οίκους που ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Το Σωματείο Εργαζομένων, που από την αρχή είχε εκφράσει την αγωνία του, συγκάλεσε χθες σύσκεψη του προσωπικού για να τους ενημερώσει. Οι εργαζόμενοι επιθυμούν νέα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση