Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ
ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ

ΔΕΗ: Απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό των 70 εκατ. ευρώ

Παρά τις εργαζομένων της εταιρείας και φορέων της Μαγνησίας, απορρίφθηκε τελικά η ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ για το διαγωνισμό της ύψους 70 εκ. ευρώ για την κατασκευή ιμάντων. Ο διαγωνισμός είχε κατοχυρωθεί σε πολωνική εταιρεία, οδηγώντας σε ενστάσεις από την πλευρά του ΙΜΑΝΤΑ. και εταιρεία θα απευθυνθούν στον Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», η απέρριψε την ένσταση του ΙΜΑΝΤΑ επειδή υποβλήθηκε εκπρόθεσμα και ενώ είχαν ανοίξει οι οικονομικές προσφορές. Η , σύμφωνα πάντα με έγγραφο που επικαλείται η , επισημαίνει, ακόμα, ότι οι όροι σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των υλικών και της αναπλήρωσης των αποθεματικών ασφαλείας αλλά και του χρόνου παράδοσης των παραγγελιών ιμάντων, τροποποιήθηκαν μετά την προσφυγών κατά των όρων από Οίκους που ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Το Σωματείο Εργαζομένων, που από την αρχή είχε εκφράσει την αγωνία του, συγκάλεσε χθες του προσωπικού για να τους ενημερώσει. Οι επιθυμούν νέα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση