Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ξενία» Βόλου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 17.30.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει πολλά δώρα, events και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, υπό τους ήχους του Μουσικού Συνόλου του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Την εκδήλωση θα διανθίσουν τα χορευτικά τμήματα της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Ίωνες».

Ημέρες γιορτής, ημέρες χαράς και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αφιερώνει αυτή τη γιορτή στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ,  που είναι το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά, προσφέροντας μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων αναπτυξιακής παρέμβασης σε παιδιά βρεφικής και νηπιακής προσχολικής ηλικίας και φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που παρακολουθούν τα προγράμματά της.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε και να αφιερώσουμε την φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 21 του μήνα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ενός φιλανθρωπικού σωματείου που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά και που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον, στηρίζουμε με κάθε τρόπο, Ιδρύματα, Συλλόγους και κοινωνικά αδύναμες ομάδες. Καλούμε όλους να παρευρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ξενία» Βόλου στις 21 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ και να δώσουμε χαρά και δώρα στα μικρά παιδιά».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή ηλικιωμένης με  Covid 19 από την Σκόπελο #διακομιδή - https://t.co/gGSVPnb1Ld -

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

"Αλιεύοντας" την είδηση