Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων
Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Την Δευτέρα, 2 Αυγούστου , ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο  και τον γενικό γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του ΓΕΕΘΑ, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για την αναβάθμιση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων λιμενικών εγκαταστάσεων επ’ ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. , με αφορμή την εν λόγω συνάντηση, σχολίασε σχετικά ότι «[…] είχαμε, σήμερα, μία γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο. Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, για την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη δημιουργία νέων όπου θα λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, συζητήσαμε και για ζητήματα που αφορούν στη , δίνοντας έμφαση στα επόμενα βήματα και θέτοντας τα σχετικά χρονοδιαγράμματα, ώστε τα αποτελέσματα της συνεργασίας να δημιουργήσουν -το ταχύτερο δυνατόν- ευρύτερα θετικά οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρόκειται για μία εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία που συνεχίζεται […]».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση