Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων
Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Την Δευτέρ, 2 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου ΘΑ), στρτηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο  και τον γενικό γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της ς, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του ΓΘΑ, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η ιδιαίτερα σημαντική συν των εμπλεκόμενων φορέων για την αναβάθμιση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων λιμενικών εγκαταστάσεων επ' ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, με αφορμή την εν λόγω , σχολίασε σχετικά ότι «[…] είχαμε, σήμερα, μία γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση ς με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο. Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, για την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη δημιουργία νέων όπου θα λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, συζητήσαμε και για ζητήματα που αφορούν στη Μαγνησία, δίνοντας έμφαση στα επόμενα βήματα και θέτοντας τα σχετικά χρονοδιαγράμματα, ώστε τα αποτελέσματα της συνεργασίας να δημιουργήσουν -το ταχύτερο δυνατόν- ευρύτερα οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρόκειται για μία εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία που συνεχίζεται […]».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση