Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων
Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων

Την Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχτηκε στο του τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο  και τον γενικό γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου του ΓΕΕΘΑ, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η ιδιαίτερα σημαντική των εμπλεκόμενων φορέων για την αναβάθμιση των υφιστάμενων και τη νέων λιμενικών εγκαταστάσεων επ’ ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, με αφορμή την εν λόγω συνάντηση, σχολίασε σχετικά ότι «[…] είχαμε, σήμερα, μία γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο. Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, για την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη νέων όπου θα λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, συζητήσαμε και για ζητήματα που αφορούν στη Μαγνησία, δίνοντας έμφαση στα επόμενα βήματα και θέτοντας τα σχετικά χρονοδιαγράμματα, ώστε τα αποτελέσματα της συνεργασίας να δημιουργήσουν -το ταχύτερο δυνατόν- ευρύτερα θετικά οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρόκειται για μία εποικοδομητική και δημιουργική που συνεχίζεται […]».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση