Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ
Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

“Ο ελληνικός λαός μίλησε. Η απόφασή του είναι απολύτως σεβαστή. Το αποτέλεσμα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ασφαλώς δεν δικαιώνει όλους εμάς τους υποστηρικτές του «ΑΙ» στο χθεσινό δημοψήφισμα.”

Τα παραπάνω δήλωσε ο Μαγνησίας της έας ς Χρ. Μπουκώρος, μετά τα του δημοψηφίσματος, με βάση τα οποία επικράτησε το ΟΧΙ.

Επίσης ο δήλωσε: “Όλοι οι Έλληνες πλέον με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό, οι οποίες ήταν σαφείς και ξεκάθαρες. Καλή συμφωνία τις επόμενες μέρες, επιστροφή στην κανονικότητα και παραμονή στο ευρώ και στην ευρωζώνη, αυτά υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτά είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με την εντολή του ελληνικού λαού να υλοποιήσει”.

Για την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά και για την επόμενη μέρα της κεντροδεξιάς παράταξης ο κ. Μπουκώρος είπε: ” Ο μέχρι χθες πρόεδρος της Νέας ς, Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε συνολικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και των προηγούμενων εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου.

Είναι γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς κυβέρνησε τη χώρα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και την κράτησε όρθια με τεράστιο πολιτικό κόστος για τον ίδιο και την παράταξη. Στην όλοι γνωρίζουμε ότι η των πολιτικών θέσεων δεν σημαίνει πάντα και εκλογική .

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μέσα από τις κατοχυρωμένες καταστατικές διαδικασίες και κυρίως μέσα από την ανανέωση της επαφή της με την κοινωνία οφείλει να βρει άμεσα τον δρόμο της και να ξαναγίνει και πάλι χρήσιμη για την πατρίδα και το λαό. Οι ιδέες μας κυριαρχούν παντού στον κόσμο, οφείλουμε να κυριαρχήσουμε και εμείς”.

Τέλος, ανέφερε πως “είναι ιερή υποχρέωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την εθνική ενότητα των Ελλήνων”.

"Αλιεύοντας" την είδηση