Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ
Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

Χρ. Μπουκώρος: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δικαιώνει τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

“Ο ελληνικός λαός μίλησε. Η απόφασή του είναι απολύτως σεβαστή. Το αποτέλεσμα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ασφαλώς δεν δικαιώνει όλους εμάς τους υποστηρικτές του «ΝΑΙ» στο χθεσινό δημοψήφισμα.”

Τα παραπάνω δήλωσε ο Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρ. Μπουκώρος, μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, με βάση τα οποία επικράτησε το ΟΧΙ.

Επίσης ο δήλωσε: “Όλοι οι πλέον με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού προς τον λαό, οι οποίες ήταν σαφείς και ξεκάθαρες. Καλή συμφωνία τις επόμενες μέρες, επιστροφή στην κανονικότητα και παραμονή στο ευρώ και στην ευρωζώνη, αυτά υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτά είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με την εντολή του ελληνικού λαού να υλοποιήσει”.

Για την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά και για την επόμενη μέρα της κεντροδεξιάς παράταξης ο κ. Μπουκώρος είπε: ” Ο μέχρι χθες πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε συνολικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και των προηγούμενων εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου.

Είναι γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς κυβέρνησε τη χώρα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και την κράτησε όρθια με τεράστιο πολιτικό κόστος για τον ίδιο και την παράταξη. Στην πολιτική όλοι γνωρίζουμε ότι η των πολιτικών θέσεων δεν σημαίνει πάντα και εκλογική δικαίωση.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μέσα από τις κατοχυρωμένες καταστατικές διαδικασίες και κυρίως μέσα από την ανανέωση της επαφή της με την κοινωνία οφείλει να βρει άμεσα τον δρόμο της και να ξαναγίνει και πάλι χρήσιμη για την πατρίδα και το λαό. Οι ιδέες μας κυριαρχούν παντού στον κόσμο, οφείλουμε να κυριαρχήσουμε και εμείς”.

Τέλος, ανέφερε πως “είναι ιερή υποχρέωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την εθνική ενότητα των Ελλήνων”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση