Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χωρίς ψηφοδέλτια και εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου
Χωρίς  ψηφοδέλτια και  εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου

Χωρίς ψηφοδέλτια και εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου

Δεν έφτασαν μέχρι σήμερα 1.45 τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό στο Δήμο Βόλου, ενώ στην αντιπεριφέρεια Μαγνησίας είχαν φτάσει σήμερα μόνο τα ψηφοδέλτια, αλλά χωρίς φακέλλους και πρακτικά.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ απομένουν δύο 24ωρα για το δημοψήφισμα που θα γίνει την Κυριακή και θα αφορά σε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές για την Ελλάδα.

Αν και το προσωπικό του Δήμου που έχει οριστεί για την εκλογική διαδικασία, βρίσκεται στη θέση του, από τις 7.30 το πρωί, εντούτοις σήμερα δεν έφτασε το εκλογικό υλικό, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Πάντως, συνεργεία του Δήμου Βόλου ετοίμασαν από σήμερα το πρωί τα εκλογικά κέντρα, με τοποθέτηση παραβάν και κάλπης, εργασία που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, αύριο Σάββατο το Δημοτολόγιο θα είναι ανοιχτό από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, ενώ το Ληξιαρχείο από 10 π.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα, στα οποία θα υπάρχουν υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Επίσης, το Σάββατο θα είναι ανοιχτό και το Δημαρχείο Βόλου από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ. με υπαλλήλους να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στην εκλογικού υλικού ή εκλογικών τμημάτων στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Αύριο Σάββατο 7.30π.μ. θα γίνει η στα εκλογικά τµήµατα του εκλογικού υλικού που δεν παραλήφθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, καθώς και η µεταφορά λοιπού εκλογικού υλικού στα εκλογικά κέντρα.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το Δημοτολόγιο θα είναι ανοιχτό από τις 6π.μ. έως και την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά τμήματα, ενώ το Ληξιαρχείο θα λειτουργήσει σε τρεις βάρδιες από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.- 1 μ.μ. έως 4 μ.μ. και 4 μ.μ. έως 7μ.μ.

Επίσης την Κυριακή, το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού από τις 7 π.μ. μέχρι και την ολοκλήρωση μετάδοσης των αποτελεσμάτων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση