Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χωρίς ψηφοδέλτια και εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου
Χωρίς  ψηφοδέλτια και  εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου

Χωρίς ψηφοδέλτια και εκλογικό υλικό σήμερα ο Δήμος Βόλου

Δεν έφτασαν μέχρι σήμερα 1.45 τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό στο Δήμο Βόλου, ενώ στην αντιπεριφέρεια ς είχαν φτάσει σήμερα μόνο τα ψηφοδέλτια, αλλά χωρίς φακέλλους και πρακτικά.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ απομένουν δύο 24ωρα για το δημο που θα γίνει την Κυριακή και θα αφορά σε ΑΙ ή ΟΧΙ στα που προτείνουν οι δανειστές για την Ελλάδα.

Αν και το προσωπικό του Δήμου που έχει οριστεί για την εκ διαδικασία, βρίσκεται στη θέση του, από τις 7.30 το πρωί, εντούτοις σήμερα δεν έφτασε το εκλογικό υλικό, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Πάντως, συνεργεία του Δήμου Βόλου ετοίμασαν από σήμερα το πρωί τα εκλογικά κέντρα, με τοποθέτηση παραβάν και κάλπης, που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, αύριο Σάββατο το θα είναι ανοιχτό από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, ενώ το Ληξιαρχείο από 10 π.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα, στα οποία θα υπάρχουν υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Επίσης, το Σάββατο θα είναι ανοιχτό και το από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ. με υπαλλήλους να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στην παράδοση εκλογικού υλικού ή εκλογικών τμημάτων στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Αύριο Σάββατο 7.30π.μ. θα γίνει η παράδοση στα εκλογικά τµήµατα του εκλογικού υλικού που δεν παραλήφθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, καθώς και η µεταφορά λοιπού εκλογικού υλικού στα εκλογικά κέντρα.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το θα είναι ανοιχτό από τις 6π.μ. έως και την ολο της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά τμήματα, ενώ το Ληξιαρχείο θα λειτουργήσει σε τρεις βάρδιες από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.- 1 μ.μ. έως 4 μ.μ. και 4 μ.μ. έως 7μ.μ.

Επίσης την Κυριακή, το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού από τις 7 π.μ. μέχρι και την ολοκλήρωση μετάδοσης των αποτελεσμάτων .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση