Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χωρίς νερό το Σ/Κ το νησί Τρίκερι
Χωρίς νερό το Σ/Κ το νησί Τρίκερι

Χωρίς νερό το Σ/Κ το νησί Τρίκερι

Χωρίς έμεινε από το Σάββατο το βράδυ το νησί ,καθώς υδροφόρα που το προμηθεύει με από το Παναγιώτικο ήταν αδύνατον να ρυμουλκηθεί την Παρασκευή, αλλά θα μεταβεί σήμερα.

Σημειώνεται ότι το υδρεύεται από μία δεξαμενη 600 κυβικών και μία μικρότερη 100 κυβικών. Επίσης στο νησί έχουν γίνει ς και όλα τα έχουν συνδεθεί όπως και οι επιχειρήσεις. Οι δεξαμενές γεμίζουν την περίοδο του καλοκαιριού μία φορά την εβδομάδα, αν και με την κίνηση που έχει το νησί.

Το νερό μεταφέρει υδροφόρα που γεμίζει από μία περιοχή κοντά στην Κυριακή με νερό από το Παναγιώτικο. Η υδροφόρα όμως δεν είναι αυτοκινούμενη, αλλά ρυμουλκείται και όπως εξήγησε ο δήμαρχος, ήταν αδύνατον εκτός προγραμματισμού να πάει την Παρασκευή που της ζητήθηκε και έτσι το Σάββατο το βράδυ το νησάκι έμεινε χωρίς νερό.

Καταστήματα και το μοναστήρι στο νησί διαθέτουν μικρές δεξαμενές και πηγάδια αλλά τα δεν έχουν φροντίσει, όπως είπε ο κ. Φουρτούνας να έχουν μία δεξαμενή που να γεμίζει με όμβρια και να την χρησιμοποιούν όταν χρειάζεται. «Φροντίσαμε για να γίνει το υδρευτικό δίκτυο στο νησί, η μεγάλη δεξαμενή και έχουμε εντάξει την ανάπτυξή του σε όποια προγράμματα μπορούμε. Ας κάνουν κάτι και οι νησιώτες», επισήμανε ο κ. Φουρτούνας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση