Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χόρεψαν τα μέλη της ΟΕΒΕΜ
Χόρεψαν τα μέλη της  ΟΕΒΕΜ

Χόρεψαν τα μέλη της ΟΕΒΕΜ

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. στο κέντρο «Γκάζι».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από και όχι μόνο, με κέφι χορό και τραγούδι. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η συμμετοχή αθρόα. Τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που τίμησε την εκδήλωση, διασκέδασε και άφησε στην άκρη για ένα βράδυ τα προβλήματα και το άγχος της δουλειάς.

Αδιαμφισβήτητα η απήχηση ήταν μεγάλη και η επιτυχία ολοφάνερη. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι απαραίτητες στην εποχή μας, σε μια καθημερινότητα φορτισμένη, γεμάτη υποχρεώσεις, δυσκολίες, προβλήματα και άγχος.  Μια περίοδο που η κρίση μαστίζει τον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα όλο και πληθαίνουν στον , και οικονομικό τομέα, όλοι έχουμε ανάγκη από συναναστροφή με αγαπημένα πρόσωπα, από στιγμές ευχάριστες και ξέγνοιαστες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα ΔΣ των Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας και πλήθος προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό. Στην εκδήλωση πέραν των επαγγελματιών, παρευρέθηκαν εκτός των άλλων και η τέως υφυπουργός  Χρυσοβελώνη Μαρίνα και αντιπροσωπείες κομμάτων και άλλων φορέων.

Στο χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Πλαστάρας Τρύφων, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συλλόγων και των μελών τους. Τέτοιες εκδηλώσεις προωθούν τη συνεργασία, τη γνωριμία και την ανάπτυξη σχέσεων. «Επειδή όμως η μέρα το επιβάλλει ας αφήσουμε έξω τα προβλήματά μας και ας το ρίξουμε στο χορό και στη διασκέδαση», είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

.Σ. της Ομοσπονδίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στο χορό, τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και ήταν αρωγοί στην επιτυχία του ετήσιου χορού. Επίσης, τα πρωτοβάθμια σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας και τους εκπροσώπους τους. Οι δράσεις που συμβάλλουν στην επικοινωνία των σωματείων – συλλόγων με την Ομοσπονδία αλλά και μεταξύ τους είναι πλέον θεσμός και θα συνεχιστούν με περαιτέρω εκδηλώσεις.

Η βραδιά έκλεισε με συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων προς την διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση