Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χλευάζει τον Φ. Λαμπρινίδη η δημοτική αρχή Βόλου
Χλευάζει τον Φ. Λαμπρινίδη η δημοτική αρχή Βόλου

Χλευάζει τον Φ. Λαμπρινίδη η δημοτική αρχή Βόλου

Σκληρή απάντηση δίνει η δημοτική αρχή Βόλου στον δημοτικό σύμβουλο Φ. Λαμπρινίδη, αναφορικά με τη θέση του για το “τελματωμένο” του γκαράζ στην οδό Φιλελλήνων.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Για την πλήρη δικαίωση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, που τον χαρακτηρίζουν ως τον πλέον αποτυχημένο αντιδήμαρχο στην ιστορία της πόλης, φροντίζει σε κάθε ευκαιρία ο Φώτης Λαμπρινίδης.

Βαθιά νυχτωμένος έγινε ανέκδοτο στις παραπολιτικές στήλες για το γεγονός ότι επί θητείας του στις Τεχνικές Υπηρεσίες, δεν έγινε ούτε ένα άξιο αναφοράς και τώρα παλεύει να «δηλώσει» την ύπαρξή του υποφέροντας προφανώς στη σκιά της επικεφαλής της απίστευτης παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Σπίτι».

Έτσι αφού μεσολάβησαν δηλώσεις, αντιδηλώσεις, συσκέψεις και του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων, αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και εμφανίστηκε αίφνης για να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα, πείθοντας και τους πιο δύσπιστους για τις βλαβερές συνέπειες στον άνθρωπο από την παρατεταμένη έκθεση στον… ήλιο!

Έτσι, μας ενημέρωσε ότι ο εργολάβος, με βάση το Νόμο, είναι σε έκπτωση!!! Του διέφυγε, ωστόσο, να μας πει και ποια λύση προτείνει, αν έχει κάτι υπόψη του δηλαδή, αν του είπαν ή άκουσε κάτι, για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο – αίσχος αυτό, μετά από 10 χρόνια!!!

Πάντως δεν πειράζει. Οι ούτως ή άλλως του έδειξαν εμπράκτως ότι δεν περιμένουν τίποτα, ούτε από εκείνον ούτε από τα άλλα μέλη της φοβερής παράταξης του, οπότε ας συνεχίσει τα ανέκδοτα, με προτίμηση σε αυτά με τον Τοτό…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση