Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας
Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Σχολικά είδη για τις ανάγκες των παιδιών τους στο ξεκίνημα της νέας ς χρονιάς παρέδωσε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ο Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστ. Μπατζιάκας, στο “Στρεφτάρη”, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προτα.

Εκεί βρίσκονταν και εθελοντές από το “Ε-ΘΕΛΩ-ΤΗΣ” της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας, οι οποίοι βοήθησαν στη συγκέντρωση και τη του διαθέσιμου υλικού σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας () .

Όπως τόνισε και ο Κοινωνικής Μέριμνας «ευελπιστούμε με αυτή την πρωτοβουλία οι 150 περίπου να μπορέσουν πλέον να ανταποκριθούν αναπόσπαστα στο σχολικό τους ». Η πρόσκληση για συγκέντρωση σχολικών ειδών απευθύνθηκε προς όλους τους τοπικούς συλλόγους, τα βιβλιοπωλεία, τις εταιρίες και τους πολίτες. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν τελικώς με την στήριξη συνοικιακών βιβλιοπωλείων, εταιριών, σχολείων και πολιτών.

Το γραφείο Ε(θελω)ντής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις και καλεί όσους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν τηλεφωνικά στο 2421020412 ή από κοντά στην διεύθυνσή μας Τοπάλη 97 με Γαλλίας (κτίριο Στρεφτάρη) καθώς και μέσω του Facebook: καλημέρα σας https://www.facebook.com/profile.php?id=100009410917529&fref=ts

ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση