Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας
Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους μαθητές πρόσφερε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Σχολικά είδη για τις ανάγκες των παιδιών τους στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς παρέδωσε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστ. Μπατζιάκας, στο “Στρεφτάρη”, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Εκεί βρίσκονταν και από το γραφείο “Ε-ΘΕΛΩ-ΝΤΗΣ” της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας, οι οποίοι βοήθησαν στη συγκέντρωση και τη διανομή του διαθέσιμου υλικού σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (πρόνοια) .

Όπως τόνισε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας «ευελπιστούμε με αυτή την πρωτοβουλία οι 150 μαθητές περίπου να μπορέσουν πλέον να ανταποκριθούν αναπόσπαστα στο σχολικό τους έργο». Η πρόσκληση για συγκέντρωση σχολικών ειδών απευθύνθηκε προς όλους τους τοπικούς συλλόγους, τα βιβλιοπωλεία, τις εταιρίες και τους πολίτες. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν τελικώς με την στήριξη συνοικιακών βιβλιοπωλείων, εταιριών, σχολείων και πολιτών.

Το γραφείο Ε(θελω)ντής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις και καλεί όσους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν τηλεφωνικά στο 2421020412 ή από κοντά στην διεύθυνσή μας Τοπάλη 97 με Γαλλίας (κτίριο Στρεφτάρη) καθώς και μέσω του Facebook: καλημέρα σας https://www.facebook.com/profile.php?id=100009410917529&fref=ts

ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση