Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα
Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα

Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα

Τη μετάδοση των ποτελεσμάτων του δημοψηφίσμτος της ς, μπλοκάρει το υπουργείο Εσωτερικών στην , με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα.

Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη κάνει λόγο για που γεννά πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στην εγκύκλιο του υπουργείου, η αντιπεριφερειάρχης ς Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε ότι «είναι μια πρωτοφανής που απαγορεύει εν τοις πράγμασι στις Περιφέρειες να μεταδίδουν το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα με εγκυρότητα, αξιοπιστία και ταχύτατους ρυθμούς. Πρόκειται για μια απόφαση που γεννά ερωτηματικά και προβληματισμούς».

Να σημειωθεί ότι στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρεται ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος το βράδυ της ς από τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες ολόκληρης της χς, θα αποστέλλονται στο υπουργείο Εσωτερικών από όπου και θα μεταδίδονται, ενώ απαγορεύει τη αναμετάδοσή τους πιο πριν από τις Περιφερειακές Ενότητες στα τοπικά Μέσα Μαζικής Επις και την ανάρτησή τους στους ιστοχώρους που διαθέτουν.

"Αλιεύοντας" την είδηση