Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα
Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα

Μπλοκάρισμα υπουργείου στη μετάδοση αποτελεσμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα

Τη μετάδοση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος της Κυριακής, μπλοκάρει το υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα.

Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη κάνει λόγο για που γεννά πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στην εγκύκλιο του υπουργείου, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε ότι «είναι μια πρωτοφανής που απαγορεύει εν τοις πράγμασι στις Περιφέρειες να μεταδίδουν το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα με εγκυρότητα, αξιοπιστία και ταχύτατους ρυθμούς. Πρόκειται για μια απόφαση που γεννά ερωτηματικά και προβληματισμούς».

Να σημειωθεί ότι στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρεται ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος το βράδυ της Κυριακής από τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες ολόκληρης της χώρας, θα αποστέλλονται στο υπουργείο Εσωτερικών από όπου και θα μεταδίδονται, ενώ απαγορεύει τη αναμετάδοσή τους πιο πριν από τις Περιφερειακές Ενότητες στα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και την ανάρτησή τους στους ιστοχώρους που διαθέτουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση